Libnet.ro
UNICEF

10:45

KFC: Lantul fast-food a inchis mai multe restaurante din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
KFC: Lantul fast-food a inchis mai multe restaurante din Marea Britanie

Mai multe restaurante ale lantului american Kentucky Fried Chicken au fost inchise saptamana aceasta. continuă pe România Liberă

KFC a iNCHIS SUTE de restaurante din Marea Britanie din cauza LIPSEI DE CARNE DE PUI

Situatie fara precedent pentru KFC. Sute de restaurante din Marea Britanie au fost inchise din cauza lipsei de carne de pui. S-a ajuns in aceasta situatie dupa ce KFC a schimbat operatorul care livreaza.

PROGNOZA METEO! Ninsori si lapovita in mai multe regiuni din tara! VEZI AICI ZONELE cele mai AFECTATE (VIDEO)

Se intorc ninsorile si gerul. Potrivit meteorologilor, ne pregatim pentru un nou val de aer inghetat, iar saptamana incepe cu ploi, ninsori si ger. Zapada se va asterne inclusiv in Capitala,.

Lapovita si ninsoare in mai multe zone din tara. Care este prognoza meteorologilor

Luni o sa ninga in Muntenia dar si la deal si la munte, va fi lapovita in Oltenia si pe arii restran.

Recordul Rihannei pe YouTube, doborat de o gaina. Galinha Pintadinha, cele mai multe videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizari VIDEO

Cantareata americana Rihanna 30 de ani) a fost surclasata in topul celor mai multe videoclipuri care au depasit 100 de milioane de vizualizari. Noul record este detinut in prezent de un personaj animat, o gaina.

OMS: Romania a avut cele mai multe cazuri de rujeola din Europa, in anul 2017

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Romania se afla pe primul loc in topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de rujeola inregistrate in 2017, fiind urmata indeaproape de Italia si Ucraina, scrie Hotnews .

Romania a avut cele mai multe cazuri de rujeola din Europa, in 2017, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii

Europa a inregistrat o crestere puternica a cazurilor de rujeola in 2017, situatie considerata o tragedie de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), iar Romania se afla pe primul loc in topul statelor europene cu cele mai multe cazuri de pojar inregistrate anul trecut, respectiv 5. 562, fiind urmata de Italia, cu 5. 006 cazuri si Ucraina, cu 4. 767, scrie News. ro citand BBC.

Elevii vor putea sustine examenele de BAC picate de mai multe ori pe an

Elevii care vor lua una sau mai multe note insuficiente la examenele de bacalaureat vor putea sustine probele picate de mai multe ori pe an, pana cand le vor promova. Pentru examenele repetate vor achita o taxa, care va fi stabilita anual de catre Ministerul Educatiei si va fi calculata in functie de costurile aferente organizarii examenului de BAC.

Incendiu puternic in aceasta dimineata, in Bucuresti. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fata locului

Incendiu puternic in aceasta dimineata, intr-un bloc de locuinte de pe soseaua Mihai Bravu din Capitala. Un apartament a luat foc, iar mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fata.

Boala grava care afecteaza tot mai multe persoane. Se manifesta in timpul somnului

Paralizia in somn afecteaza tot mai multe persoane. Printre cauzele aparitiei ei se numara oboseala, stresul si anxietatea. Aceasta apare dupa somnul REM cel in care visam), insa se manifesta ca o stare s.

ATENTIE cand sunteti luati la OCAZIE! Ce metoda ULUITOARE a folosit un TEPAR ca sa JEFUIASCA mai multe femei

Un barbat din Vicovu de Jos, judetul Suceava, Nicolae M. , de 37 de ani, a fost retinut de autoritati dupa ce a jefuit mai multe femei pe care le-a luat la ocazie. Barbatul lua persoanele la ocazie, iar pe drum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )