Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai elegante aparitii de la BAFTA Awards 2018

ADPM ADPM,
Cele mai elegante aparitii de la BAFTA Awards 2018

Ceremonia de decernare a trofeelor BAFTA a avut loc aseara in Londra. Iata ce vedete cunoscute au participat si cum si-au facut aparitia pe covorul rosu. continuă pe ADPM

Castigatorii BAFTA Awards 2018 VIDEO

Cu doua saptamani inaintea Oscarurilor, in Londra a avut loc ceremonia de decernare a trofeelor BAFTA, considerate de multi despre Oscarurile industriei britanice de film. Iata care au fost castigatorii.

Printul William si Kate Middleton, aparitia serii la BAFTA Awards 2018

La fel ca si anul trecut, pe covorul rosu al BAFTA Awards 2018, Oscarurile industriei britanice de film, si-au facut aparitia si Printul William si Kate Middleton. Iata cum au atras toate privirile.

Cele mai rele femei in functie de zodie: scorpiile horoscopului

Care sunt cele mai rele femei in functie de zodie este o intrebare pe care cel mai adesea si-o pun barbatii, dar si femeile sunt interesate sa stie cat de blande sau agresive sunt vazute dupa horoscop. Cele mai.

Cati producatori romani vand prin marketplace-ul eMAG pentru afaceri mici. Cele mai populare categorii de produse

La un an de la momentul lansarii programului eMAG Deschide Romania, dedicat micilor producatori romani, 530 de astfel de afaceri au listat pe platforma eMAG, prin acest program, 120. 000 de produse facute in Romania . Care sunt cele mai cautate categorii si ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele care vor sa vanda prin acest marketplace.

Romgaz - printre cele mai performante titluri ale bursei locale

Marcand un salt de 5,75%, in raport cu moneda euro, actiunile companiei Romgaz SNG), devin printre cele mai performante titluri listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in ultima saptamana.

24 IT. Top cele mai subtiri si usoare laptop-uri

Portabilitate sau performanta? Posesorii de laptopuri stiu exact ce vor. Exista insa si solutii excelente de compromis. Ultrabookuri extrem de usoare si subtiri, in configuratii din cele mai.

Bugetul uneia dintre cele mai bogate comune din tara, pentru statii de autobuz ca in Dubai

Statii de autobuz ca in Dubai vor fi amplasate in Brazi, judetul Prahova, una dintre cele mai bogate.

Un texan are una dintre cele mai PERICULOASE slujbe. De cum ma vede, Jenn isi deschide GURA (FOTO)

Texanul Eli Martinez lucreza de peste 10 ani in unul dintre cele mai periculoase domenii din lume. Acesta a ales sa ajute rechinii prin a deveni dentistul lor. Astfel, inoata alaturi de rechinii-tigru, lungi de .

Reduceri electrocasnice eMAG. Care sunt cele mai tari oferte de astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG, anunta mai multe oferte pe care nu trebuie sa le ratezi. Iata cateva dintre cele mai interesante reduceri electrocasnice eMAG.

Grecia - printre cele mai nefericite tari, din cauza inflatiei si a somajului

Grecia se situeaza, anul acesta, in primele cinci cele mai nefericite tari, conform indicelui Bloomberg Misery, care ia in calcul perspectivele de inflatie si somaj pe anul curent.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )