Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMS spera ca pandemia de coronavirus va dura mai putin de doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMS spera ca pandemia de coronavirus va dura mai putin de doi ani

Organizatia Mondiala a Sanatatii spera ca pandemia de COVID-19 sa fie mai scurta decat gripa spaniola din 1918 care a durat mai putin de doi ani, a declarat vineri seful OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, daca lumea se uneste si reuseste in cautarea unui vaccin, relateaza Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE OMS spera ca pandemia de Covid-19 se va termina in mai putin de doi ani

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat vineri ca spera ca pandemia de Covid-19 va dura mai putin timp decat gripa spaniola din 1918, care a ucis in doi ani zeci de milioane de oameni, scrie AFP. Seful OMS califica coruptia din jurul echipamentelor medicale de protectie drept crima.

Seful OMS, optimist: Speram sa punem capat pandemiei in mai putin de doi ani

Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, spera ca pandemia de coro.

Cum tai corect rosiile. Trucul mai putin cunoscut de gospodine

Desi pare un lucru banal, taiatul rosiilor nu este atat de simplu precum ai crede. Trucul prezentat mai jos iti va fi de mare ajutor de acum inainte. Asa tai corect rosiile. Punem pariu ca nu stiai?! Gatitul nu este intotdeauna un lucru atat de simplu precum pare. Gospodinele petrec ore in sir pentru a .

Cati bani au dat romanii pe testele covid in mai putin de 30 de zile. Clinicile private s-au imbogatit

Odata cu deschiderea listelor pentru testele de depistare a COVID-19, clinicile private au adaugat sume considerabile la buget. Asta pentru ca in 30 de zile romanii au facut nu mai putin de 192. 000 de teste la cerere, asta insemnand un venit urias pentru unitatile medicale. Cati bani au cheltuit romanii pentru a afla daca au .

Mai putin de o luna pana la inceperea scolii: Elevii, indignati de declaratiile evazive ale autoritatilor

Reprezentantii Consiliului National al Elevilor se declara indignati de declaratiile evazive si incerte ale autoritatilor, cu mai putin de o luna inainte de inceperea noului an scolar. Ei cer guvernantilor sa ia o decizie ferma, bazata pe o consultare reala cu toti actorii implicati si racordata la nevoile de baza ale elevilor - educatia si sanatatea.

Ministrul Sanatatii, anunt important! Ce se va intampla in mai putin de doua saptamani

Sunt anchete in derulare in criza noului coronavirus. Avem perioada concediilor si teste la cerere si activitati economice reluate care se desfasoara la foc continuu in cele mai multe dintre judete si atunci avem si acest numar de teste pozitive, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu in exclusivitate pentru Antena 3.

OMS: Autoritatile din Europa sunt mai bine pregatite si pot gestiona criza COVID-19 fara a mai inchide viata sociala in ansamblu

Organizatia Mondiala a Sanatatii este de parere ca Europa poate sa gestioneze de acum criza COVID-19 fara a mai inchide viata sociala in ansamblul sau, in conditiile in care autoritatile sunt mai.

VIDEO Toaletele transparente de la Tokyo au un scop nobil in spate: de ce sunt mai putin terifiante decat par

Japonezii au fost dintotdeauna deschisi la tehnologii noi inaintea restului planetei. Cel mai recent astfel de exemplu tine de introducerea toaletelor publice cu pereti transparenti. intr-un.

Mai putin de o luna pana la inceperea scolii. Ce propun medicii de familie: Programul Cornul si laptele sa fie transformat in Masca si dezinfectantul

Inceperea anului scolar implica si o intensa activitate birocratica medicala - se cer avize, scutiri, adeverinte, dosare medicale si se aglomereaza activitatea la cabinete pentru obtinerea acestor acte medicale, spun medicii de familie, care fac mai multe propuneri pentru deschiderea scolilor, in contextul pandemiei de COVID-19. Potrivit acestora, programul Cornul si laptele ar putea fi transformat in Masca si dezinfectantul, iar statul ar trebui sa introduca gratuitate pentru vaccinarea antigripala a copiilor din colectivitatile scolare.

Un asteroid a trecut la mai putin de 3.000 de km de Pamant, cel mai apropiat depistat vreodata, iar astronomii n-aveau idee de existenta sa

Un asteroid de dimensiunea unei masini a trecut la 2. 950 de kilometri de Pamant duminica, cel mai apropiat inregistrat vreodata potrivit vanatorilor de asteroizi si catalogului creat de Observatorul Astronomic Sormano din Italia, relateaza Business Insider.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )