Libnet.ro
UNICEF

13:00

OMS: Autoritatile din Europa sunt mai bine pregatite si pot gestiona criza COVID-19 fara a mai inchide viata sociala in ansamblu

B1 B1,
OMS: Autoritatile din Europa sunt mai bine pregatite si pot gestiona criza COVID-19 fara a mai inchide viata sociala in ansamblu

Organizatia Mondiala a Sanatatii este de parere ca Europa poate sa gestioneze de acum criza COVID-19 fara a mai inchide viata sociala in ansamblul sau, in conditiile in care autoritatile sunt mai. continuă pe B1

OMS: Europa este mai bine pregatita si poate ataca pandemia fara sa inchida viata sociala

Pandemia provocata de noul coronavirus poate fi de acum gestionata in Europa fara a inchide viata sociala in ansamblul sau, datorita pregatirii autoritatilor si cunostintelor acumulate in ultimele luni, a transmis joi Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), potrivit AFP.

De ce virusul din Europa e mai periculos decat in alte regiuni: ce au descoperit specialistii

Descoperit initial in China, noul tip de virus s-a raspandit in toata lumea, numai ca sufera mutatii diferite, inclusiv in functie de clima. Acum, cercetatorii au descoperit ca virusul.

Belarus - ultima dictatura din Europa. Care sunt sansele ca regimul Lukasenko sa se prabuseasca

Protestele tot mai ample din Belarus par ca raman fara ecou la nivelul elitei politice. Desi este confruntat de mai bine de o saptamana cu un val urias contestatar, presedintele Belarusului, Aleksandr.

Cati bani castiga Andra in fiecare luna. Este cel mai bine platita din Romania

Cine isi doreste sa o aiba pe Andra la vreun eveniment important, trebuie sa stie cati bani ar trebui sa scoata din buzunar pentru ca artosta sa cante un minut. Cati bani castiga Andra in fiecare luna Andra Maruta ocupa un loc in topul preferintelor romanilor. Frumoasa artista a reusit insa sa stranga o reala .

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Autoritatile din Dubai relaxeaza normele privind vanzarea de bauturi alcoolice pentru a stimula relansarea economiei

Autoritatile din Dubai au relaxat normele privind vanzarea si detinerea de bauturi alcoolice, emiratul incercand sa iasa dintr-o criza economica agravata de pandemia de coronavirus.

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite .

Cantitatea de acizi trans din alimente - cele mai nocive grasimi, prezente in produsele de patiserie, mezeluri, margarina, fast food si chipsuri - va fi limitata. Legea, promulgata de Klaus Iohannis

Toti producatorii de alimente de pe piata din Romania - cei autohtoni si cei care exporta produse in tara noastra - vor trebui sa limiteze drastic cantitatea de acizi grasi trans nesaturati din alimente. Legea adoptata de Parlament la finalul lunii trecute a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Acizii trans sunt cele mai nocive grasimi din alimente, considerate responsabile pentru declansarea unor afectiuni boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, diabet, cancer sau Alzheimer) ce provoaca anual 50. 000 de decese in Europa si in jur de 3. 000 in Romania.

O noua grafica in Google Maps: Peisaje mai colorate, mai bine evidentiate

In cei 15 ani de cand a fost lansat, Google Maps a evoluat constant, de la un instrument pentru navigare la un asistent care iti ofera informatii utile despre locul unde vrei sa mergi si ce sa faci acolo. Saptamana aceasta, Google lanseaza o noua grafica pentru Google Maps, care ofera mai multe detalii hartilor, peisaje mai colorate si mai bine evidentiate, ceea ce va permite oamenilor sa inteleaga mai usor cum arata zona la care se uita.

Alegeri locale in vreme de pandemie. Guvernul vrea sa cumpere masti pentru sectiile de votare Orban: Ma bazez ca vom organiza licitatia mai bine

Guvernul vrea sa cumpere masti pentru sectiile de votare, pentru a le fi date gratuit celor care merg sa voteze fara masca, a declarat joi premierul Ludovic Orban. intrebat despre costuri, Orban a raspuns: Asta n-am de unde sa va spun, cat vom plati pentru ele. O sa platim cel mai mic pret.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3356 seconds )