Libnet.ro
UNICEF

20:45

Omul de afaceri din Brasov care si-a ucis bunica, internat la psihiatrie

Hotnews Hotnews,
 Omul de afaceri din Brasov care si-a ucis bunica, internat la psihiatrie

Omul de afaceri Dan Camarzan, din Brasov, judecat pentru ca si-ar fi omorat bunica la inceputul lunii mai si aflat in prezent in arest preventiv, va fi internat provizoriu intr-un spital de psihiatrie, potrivit deciziei Tribunalului Brasov. Sentinta nu este definitiva. continuă pe Hotnews

Stirile ProTV: Lovitura de teatru in cazul lui Dan Camarzan. Si-a ucis bunica, dar scapa de puscarie

Fostul om de afaceri din Brasov Dan Camarzan, ajuns falit si acuzat ca in urma cu 3 luni si-a ucis bunica, nu a avut discernamant cand a savarsit fapta.

Dan Camarzan nu va fi dus la inchisoare, ci la un spital de psihiatrie. Omul de afaceri din Brasov este acuzat ca si-a ucis bunica in primavara acestui an

Dan Carmazan, omul de afaceri brasovean judecat pentru ca si-a ucis bunica, nu va merge la inchisoare, ci va fi internat intr-un spital de psihiatrie, dupa ce o comisie medico-legala din Bucuresti a stabilit c.

Cum a reusit ucigasul milionar Dan Camarzan sa scape de inchisoare, desi a recunoscut ca si-a ucis bunica

Dan Camarzan, afaceristul milionar din Brasov, a recunoscut in fata anchetatorilor ca si-a ucis bunica de 93 de ani, insa chiar si asa el ar putea sa scape de inchisoare, cel putin pentru un timp.

O femeie din Suceava, care nascuse, si-a pus copilul intr-un sac si l-a ascuns intr-o anexa

O femeie de 37 de ani din localitatea Dorna Candrenilor, judetul Suceava, care nascuse luni, si-a pu.

Cercetatorii din Rusia care au murit dupa explozia unei rachete in Arhanghelsk vor fi decorati: Sunt eroi nationali

Cei cinci specialisti de la centrul nuclear rus din Sarov, de langa Nijni Novgorod, care au murit dupa explozia de joi in timpul testarii unei rachete, vor fi recomandati pentru a fi decorati, a anuntat directorul centrului Valentin Kostyukov in timpul unui discurs tinut la o televiziune locala, relateaza Tass.

La un an dupa 10 august, am vorbit cu opt dintre romanii din diaspora care au fost la protest: Manifestatiile trebuie sa se transforme intr-un angajament civic, social sau politic

Imediat dupa manifestatia din 10 august 2018, am reconstituit, impreuna cu 10 romani din diaspora, filmul protestelor, de la primele ore, pana la interventia in forta a jandarmeriei. A trecut un an. Au avut loc alegeri europarlamentare si mii de romani din strainatate au stat la cozi pentru a vota. Au fost schimbati ministri. Liderul principalului partid la putere a fost arestat. Opinia publica a fost zguduita de cazul fetelor rapite si omorate la Caracal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )