Libnet.ro
UNICEF

19:15

O femeie din Suceava, care nascuse, si-a pus copilul intr-un sac si l-a ascuns intr-o anexa

România Liberă România Liberă,
O femeie din Suceava, care nascuse, si-a pus copilul intr-un sac si l-a ascuns intr-o anexa

O femeie de 37 de ani din localitatea Dorna Candrenilor, judetul Suceava, care nascuse luni, si-a pu. continuă pe România Liberă

O femeie din Buzau care ar fi contractat virusul West Nile a murit la Spitalul Victor Babes din Bucuresti

O femeie din localitatea buzoiana Mihailesti, despre care se banuieste ca a contractat virusul West Nile, transmis de tantari, a murit la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Analizele care vor arata cauza certa a imbolnavirii femeii sunt asteptate in urmatoarele zile.

O femeie din Buzau, despre care se banuieste ca a contractat virusul West Nile, a murit

O femeie din localitatea buzoiana Mihailesti, despre care se banuieste ca a contractat virusul West .

Marturia socanta a femeii din Suceava, acuzata ca si-a ucis bebelusul

O femeie de 37 de ani, inginer la o multinationala, si-a ingropat fatul imediat dupa ce l-a adus pe lume, in curtea casei. Femeia le-ar fi spus anchetatorilor, potrivit unor surse, ca si-ar mai fi ingropat.

O minora de 16 ani din Suceava, gasita intr-o comuna din Vrancea. Ce facea fata cand au ajuns politistii

O minora de 16 ani din judetul Suceava, disparuta de la domiciliu, a fost identificata de politistii vranceni pe raza comunei Suraia, la un tanar de 22 de ani pe care l-ar fi cunoscut pe retelele de.

Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. Aici ar fi pus cadavrele

Perchezitiile in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal continua. Oamenii legii se folosesc de aparatura speciala pentru scanarea solului, iar acum sunt analizate gropile betonate din curtea inculpatului. Unde se presupune, in acest punct al anchetei, ca ar fi ascuns Dinca trupurile victimelor sale? Ce au gasit anchetatorii in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect .

Omul de afaceri din Brasov care si-a ucis bunica, internat la psihiatrie

Omul de afaceri Dan Camarzan, din Brasov, judecat pentru ca si-ar fi omorat bunica la inceputul lunii mai si aflat in prezent in arest preventiv, va fi internat provizoriu intr-un spital de psihiatrie, potrivit deciziei Tribunalului Brasov. Sentinta nu este definitiva.

Cercetatorii din Rusia care au murit dupa explozia unei rachete in Arhanghelsk vor fi decorati: Sunt eroi nationali

Cei cinci specialisti de la centrul nuclear rus din Sarov, de langa Nijni Novgorod, care au murit dupa explozia de joi in timpul testarii unei rachete, vor fi recomandati pentru a fi decorati, a anuntat directorul centrului Valentin Kostyukov in timpul unui discurs tinut la o televiziune locala, relateaza Tass.

La un an dupa 10 august, am vorbit cu opt dintre romanii din diaspora care au fost la protest: Manifestatiile trebuie sa se transforme intr-un angajament civic, social sau politic

Imediat dupa manifestatia din 10 august 2018, am reconstituit, impreuna cu 10 romani din diaspora, filmul protestelor, de la primele ore, pana la interventia in forta a jandarmeriei. A trecut un an. Au avut loc alegeri europarlamentare si mii de romani din strainatate au stat la cozi pentru a vota. Au fost schimbati ministri. Liderul principalului partid la putere a fost arestat. Opinia publica a fost zguduita de cazul fetelor rapite si omorate la Caracal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )