Libnet.ro
UNICEF

10:30

Omul cu mai multe identitati, descoperit intamplator de jandarmi pe o strada din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Omul cu mai multe identitati, descoperit intamplator de jandarmi pe o strada din Bucuresti

Un tanar a fost depistat de Jandarmeria Bucuresti, vineri seara, in Sectorul 2, avand asupra lui un numar de 13 carti de indentitate false. Barbatul a sustinut ca le folosea pentru imprumuturi la banci,. continuă pe Antena3

Jaf la mai multe frizerii si societati comerciale din centrul orasului Targoviste. Politistii incearca sa dea de urma hotilor

Politistii din Targoviste sunt pe urmele unei grupari infractionale care, in noaptea de 28 spre 29 decembrie, au spart mai multe frizerii si magazine din centrul orasului.

Cutremur in nordul Venezuelei, resimtit la Caracas si in mai multe state venezuelene

Un cutremur de magnitudinea 4,9 a fost resimtit la Caracas si in mai multe state venezuelene joi, a anuntat Fundatia venezueleana de anchete seismologice Funvisis), relateaza AFP.

Accident grav pe A1, aproape de Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au intervenit

Accident pe autostrada A1, pe drumul spre intoarcere in Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au ajuns la locul faptei. Trei masini s-au ciocnit ca urmare a nepastrarii distantei de.

Sunt tot mai multe cazuri de cancer de esofag inferior. Ce trebuie sa faci ca sa te feresti de un astfel de pericol

Avem din ce in ce mai multa simptomatologie de reflux gastroesofagian, iar consecinta este una dintre cele mai grave. Asta pentru ca leziunile care apar in esofagul inferior din cauza refluxului sunt leziuni care du.

Detinutul care insela batrani din toaleta puscariei, bocind pe mai multe voci. Pedeapsa record la care l-au condamnat judecatorii

Cinci batrani au cazut victimele unei persoane private de libertate, care i-a sunat, recomandandu-se ca fiul, nepotul sau avocatul acestora, cerandu-le imperativ sa le trimita sume de ordinul miilor de lei pentru a scapa de raspunderea penala. Pentru a fi mai convingator, detinutul plangea in hohote si isi schimba vocea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )