Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sunt tot mai multe cazuri de cancer de esofag inferior. Ce trebuie sa faci ca sa te feresti de un astfel de pericol

Antena3 Antena3,
Sunt tot mai multe cazuri de cancer de esofag inferior. Ce trebuie sa faci ca sa te feresti de un astfel de pericol

Avem din ce in ce mai multa simptomatologie de reflux gastroesofagian, iar consecinta este una dintre cele mai grave. Asta pentru ca leziunile care apar in esofagul inferior din cauza refluxului sunt leziuni care du. continuă pe Antena3

Sfat de sanatate. Ce impact au cadourile asupra psihicului si de ce se despart tot mai multe cupluri chiar de Craciun

Psihoterapeutul Nadia Gorduza a vorbit la rubrica Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre impactul pe care il au cadourile asupra psihicului si de ce tot mai multe cupluri se gandesc la divort chiar in pe.

Tara europeana cu tot mai putini crestini, unde bisericile sunt folosite inclusiv ca discoteci

Olanda, o tara unde parohiile sunt folosite atat pentru activitati religioase, cat si pentru gazduirea de concerte, festivitati si expozitii culturale, are tot mai putini crestini si bisericile isi.

Accident grav pe A1, aproape de Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au intervenit

Accident pe autostrada A1, pe drumul spre intoarcere in Capitala. Mai multe ambulante si echipaje de politie au ajuns la locul faptei. Trei masini s-au ciocnit ca urmare a nepastrarii distantei de.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dupa-amiaza mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru 14 judete, valabile pe parcursul urmatoarelor ore. Potrivit.

Tensiunile de pe Platoul Golan au escadalat din nou! Armata israeliana a tras mai multe focuri de arma catre indivizi inarmati infilitrati

Armata israeliana a tras mai multe focuri de arma catre indivizi inarmati infiltrati in Platoul Golan, in apropierea barierei de securitate care se intinde de-a lungul frontierei cu Siria, potrivit.

Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emisavertizari Cod galben de vant valabile pentru mai multe judete din tara.

Traditii si obiceiuri de Craciun. Acestea sunt cele mai bizare obiceiuri de Craciun din intreaga lume

Iata care sunt cele mai neobisnuite traditii de Craciun din intreaga lume. Austria: Mosul cel rau Desi majoritatea copiilor din lume il asteapta pe Mos Craciun, in Austria, in luna decembrie, copiii care nu au.

Detinutul care insela batrani din toaleta puscariei, bocind pe mai multe voci. Pedeapsa record la care l-au condamnat judecatorii

Cinci batrani au cazut victimele unei persoane private de libertate, care i-a sunat, recomandandu-se ca fiul, nepotul sau avocatul acestora, cerandu-le imperativ sa le trimita sume de ordinul miilor de lei pentru a scapa de raspunderea penala. Pentru a fi mai convingator, detinutul plangea in hohote si isi schimba vocea.

Situatie revoltatoare in Constanta. Un barbat agresat de mai multe persoane in parcarea unui centru comercial. Victima a fost transportata la spital

Un barbat in varsta de 34 de ani a fost agresat de un grup format din 6-7 persoane in parcarea unui centru comercial din municipiul Constanta, pe fondul unei conflict mai vechi, victima fiind transportata la.

Acestea sunt cele mai comune alergii de iarna

Alergiile sunt adesea confundate cuvirozelepe perioada iernii, deoarece o parte dintre simptome coincid in cazul celor doua afectiuni. Aerul este mai uscatiarna, iar mucoasele se usuca si ele mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )