Libnet.ro
UNICEF

07:15

Nou caz infiorator in Romania. Un barbat din Arges a fost retinut dupa ce a violat o minora de 11 ani

Antena3 Antena3,
Nou caz infiorator in Romania. Un barbat din Arges a fost retinut dupa ce a violat o minora de 11 ani

Un barbat din localitatea argeseana Bogati, suspectat ca a agresat sexual o minora in varsta de 11 ani, a fost retinut de politisti. continuă pe Antena3

Scandalos. Un barbat din Vaslui a fost amendat pentru ca e balbait, iar operatorii 112 au crezut ca e baut

Un barbat din judetul Vaslui, care ara un defect de vorbire, a castigat procesul cu Politia Romana, dupa ce a fost amendat pe motiv ca ar fi alertat fals autoritatile la 112.

Un barbat din Iasi a sunat la 112 sa anunte ca si-a omorat mama, insa femeia era moarta de sapte ani. Ce a urmat

Un barbat din satul Ciorani, comuna Belcesti, judetul Iasi, a sunat la numarul de urgenta 112 si a spus ca si-a omorat mama.

Un barbat din Iasi a sunat la 112 si a marturisit ca si-a ucis mama. Descoperirea socanta facuta ulterior de oamenii legii

Un barbat din Iasi a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a marturisit ca si-a ucis mama. Ulterior, politistii au constatat ca era un anunt fals si ca femeia era decedata de sapte ani.

Cu ce barbat din politica trebuia sa se marite Maria Constantin. Totul s-a petrecut inainte sa il cunoasca pe Marcel Toader

Maria Constantin s-ar fi iubit cu un primar din judetul Teleorman si ar fi urmat sa se casatoreasca cu el, inainte sa il cunoasca pe Marcel Toader. Este declaratia facuta in urma cu mai multi ani de un apropiat al cantaretei, care a mai spus ca interpreta de muzica populara isi dorea sa devina celebra .

Un barbat din Botosani a chemat ambulanta, sustinand ca i se opreste inima daca nu alerga intruna. A fugit pe langa casa pana au venit medicii

Un barbat in varsta de 40 de ani, din orasul Flamanzi, judetul Botosani, a fost adus cu ambulanta, in a doua zi a anului, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, dintr-un motiv cel putin bizar.

Romani care dezvolta Romania. Medicina din pasiune si datorie

Doctorul Raluca Prundus a fost la un pas de moarte la putin timp dupa nastere, iar asta a deterimant-o la randul ei sa salveze vieti. Doctorul Raluca Prundus spune ca marea ei dragoste e ecografia si, poate cel mai important, a ales sa faca bine in Romania si nu peste hotare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2116 seconds )