Libnet.ro
UNICEF

01:05

OMV Petrom pierde procesul privind amenda istorica din 2011

Antena3 Antena3,
OMV Petrom pierde procesul privind amenda istorica din 2011

Consiliul Concurentei a castigat definitiv si irevocabil procesul cu OMV Petrom prin care compania petroliera a contestat amenda primita in 2011, potrivit deciziei publicate pe site-ul inaltei. continuă pe Antena3

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata de Consiliul Concurentei

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata vreodata de catre Consiliul Concurentei, dupa ce a incalcat legea concurentei prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii de pe piata carburantilor, activitate.

Consiliul Concurentei a castigat un proces cu OMV Petrom. Compania are de platit o amenda de 297 milioane de lei

Compania OMV Petrom are de platit o amenda de 297 milioane de lei, pentru incalcarea Legii concurentei prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor, au decis, vineri, magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

OMV Petrom a pierdut definitiv procesul cu Consiliul Concurentei. Amenda a scazut la 298 de milioane de lei

Cea mai mare companie din domeniul energiei electrice din Romania, OMV Petrom, a pierdut definitiv procesul prin care a contestat amenda fixata de Consiliul Concurentei, pentru ca a participat la o intelegere de tip cartel cu alte nume din din distributia de carburanti.

Consiliul Concurentei a castigat irevocabil procesul cu OMV Petrom, pentru care a fost stabilita o amenda record de 297,8 milioane de lei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre compania SC OMV Petrom SA prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii active pe piata carburantilor, informeaza Consiliul Concurentrei. Pe de alta parte, instanta a redus amenda de la 366,5 milioane lei la 297,8 milioane lei, insa chiar si asa ramane cea mai mare sanctiune aplicata de Consiliul Concurentei.

UMF Targu Mures a castigat definitiv procesul privind stagiile clinice ale studentilor in limba romana

Universitatea de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures a castigat, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), procesul in care o serie de asociatii si partide politice maghiare solicitau anularea standardului Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior ARACIS) ca stagiile clinice ale studentilor sa se desfasoare exclusiv in limba romana, informeaza Agerpres. Sentinta data de judecatorii ICCJ este definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )