Libnet.ro
UNICEF

14:00

One M8 for Windows vs. Lumia 930: ce sa alegi dintre cele mai bune doua telefoane cu WP 8.1

Playtech Playtech,
One M8 for Windows vs. Lumia 930: ce sa alegi dintre cele mai bune doua telefoane cu WP 8.1

Microsoft, dupa lansarea HTCOne M8 for Windows, are doua telefoane foarte bune cu Windows Phone 8. Le comparam si vedemcare este cel mai bun dintre cele doua si ce ar trebui sa alegi. HTC One M8 for Windows a fost prezentat saptamana aceasta. Vine la cateva luni dupa Lumia 930, pana acum cel mai bune smartphone cu Windows Phone 8. 1, si are o alta abordare. in infruntareaHTC One M8 for Windows vs. Nokia Lumia 930 le comparam si vedem ce []. continuă pe Playtech

Cele mai bune telefoane cu Windows Phone 8.1: castiga HTC One M8 prin design sau Lumia 930 prin aplicatii?

Windows Phone, cu doua telefoane de la HTC, respectiv Nokia, a ajuns sa se compare cu Android la dotari tehnice. Mai nou, HTC One M8 for Windows se remarca prin design, pe cand Lumia 930 prin aplicatii si dotarile de la Nokia. Care este mai bun? Le comparam si dam un verdict.

HTC anunta One M8 for Windows. Este acelasi telefon, dar foloseste Windows Phone 8.1

HTC a anuntat astazi One M8 for Windows, care ruleaza Windows Phone 8. Este exact acelasi telefon pe care l-a lansat in primavara, doar ca e diferit sistemul de operare. HTC One M8 for Windows, acesta este noul smartphone ai taiwanezilor si ruleaza Windows Phone 8. Are aceeasi constructie din aluminiu, cu difuzoare BoomSound, foloseste tastele digitale specifice acestui sistem de operare si si-a pastrat camera dubla de pe spate, conform The Verge. Au trecut doi ani de cand HTC [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )