Libnet.ro
UNICEF

17:45

One World Romania start. Azi, 15 martie, incepe Festivalul de film documentar si de drepturile omului. Vanina Vignal si Andrei Rus VIDEOinterviu la cabinetuldeperspektive

Hotnews Hotnews,
 One World Romania start. Azi, 15 martie, incepe Festivalul de film documentar si de drepturile omului. Vanina Vignal si Andrei Rus VIDEOinterviu la cabinetuldeperspektive

Intre 15 si 24 martie are loc cea de-a 12-a editie a Festivalului One World Romania, in sase locatii din centrul Bucurestiului. Tema principala a editiei o reprezinta cei 30 de ani trecuti de la Revolutia din 1989. La cabinetuldeperspektive i-am intrebat pe selectionerii filmelor, Vanina Vignal si Andrei Rus, despre filmul documentar ca modalitate de a schimba prejudecatile sociale atat de temeinic implantate in generatiile social media. continuă pe Hotnews

One World Romania start. Azi incepe Festivalul de film documentar si de drepturile omului. Vanina Vignal si Andrei Rus VIDEOinterviu la cabinetuldeperspektive

Intre 15 si 24 martie are loc cea de-a 12-a editie a Festivalului One World Romania, in sase locatii din centrul Bucurestiului. Tema principala a editiei o reprezinta cei 30 de ani trecuti de la Revolutia din 1989. La cabinetuldeperspektive i-am intrebat pe selectionerii filmelor, Vanina Vignal si Andrei Rus, despre filmul documentar ca modalitate de a schimba prejudecatile sociale atat de temeinic implantate in generatiile social media.

Adevarul Live, ora 15.00: 30 de ani. Cum am construit democratia dupa 1989? Filmele documentare la One World Romania

Andrei Rus si Vanina Vignal vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre filmele si evenimentele speciale din cadrul celei de-a 12-a editie a Festivalului One World Romania. in acest an, tema principala a festivalului de filme documentare dedicate drepturilor omului, care va avea loc intre 15 si 24 martie in Bucuresti, o reprezinta cei 30 de ani trecuti de la Revolutia din 1989.

Presedintele Klaus Iohannis, in dialog cu publicul, in cadrul festivalului One World Romania

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent marti, de la ora 18. 00, la Mezanin Palatul Universul)intr-un dialog cu publicul, pe tema Presedinte sau cetatean/ om politic si societate civila. Discutia are loc in cadrul festivalului de film documentar One World Romania 15-24 martie), ajuns la cea de-a 12-a editie.

Curs BNR: cat e euro azi, 15 martie. Vesti proaste pentru romani

Avem un curs valutar oficial pentru 15 martie si n-o sa-ti para prea bine. Acest curs BNR e valabil toata ziua si euro inca se duce in sus. inainte sa vezi ce curs BNR ai pentru euro,.

HOROSCOP 15 MARTIE. Gemenii trebuie sa mizeze pe onestitate, Taurii sunt plini de energie pozitiva

Iata horoscopul zilei de VINERI 15 MARTIE 2019; Soarele aflat in Pesti este in conjunctie de Mercur azi iar inspiratia zburda peste tot ! Este mijlocul lunii martie si totodata mijlocul perioadei.

15 martie, ziua in care Romania se opreste pentru un sfert de ora

Au trecut deja 11 zile de cand omul de afaceri Stefan Mandachi a pornit campania Romania vrea autostrazi. Vineri, 15 martie, la ora 15, Romania se va opri in loc. Primul metru de autostrada, construit simbolic in Moldova, a dat nastere unei adevarate campanii la nivel national. Companii private, scoli, dar si institutii publice au [] .

sieu Romania vrea autostrazi - Cine sustine sfertul de ora de protest de pe 15 martie - De la companii si primarii, pana la cofetarii si mercerii

Campania Romania vrea autostrazi, care indeamna la 15 minute de greva generala pe 15 martie a crescut de la zi la zi si acum cuprinde companii, primari, oameni de afaceri, scoli, asociatii, sindicate, magazine si ONG-uri. Reamintim ca ideea ii apartine antreprenorului Stefan Mandachi, suceveanul care a construit in mod simbolic primul si singurul) metru de autostrada in Moldova. Foarte multi vor opri lucrul timp de 15 minute, in alte cazuri oamenii vor purta banderole, iar unele companii explica in mesaje cum lipsa de autostrazi le afecteaza business-ul.

sieu Prima scoala care se alatura miscarii Romania vrea autostrazi. Profesor: Pe 15 martie, la ora 15.00, le vom da elevilor o pauza de 15 minute. VIDEO

Profesorii unui liceu particular din Piatra Neamt se alatura miscarii initiate de omul de afaceri Stefan Mandachi pentru autostrazi in Romania, iar vineri, 15 martie, vor da o pauza prelungita elevilor, de 15 minute, la ora 15.

VIDEO Grupul de oradeni care propun greva generala in Romania pe 15 martie: Blocam tara pentru ca ei trebuie sa plece!

Membrii organizatiei Oradea Civica 2017 au facut un filmulet in care ii indeamna pe romani sa se solidarizeze cu suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova si sa blocheze Romania pe 15 martie, timp de opt ore. in doar 24 de ore de la publicarea pe Facebook, filmuletul a adunat peste un milion de vizualizari.

VIDEO Grupul de oradeni care propune greva generala in Romania pe 15 martie: Blocam tara pentru ca ei trebuie sa plece!

Membrii organizatiei Oradea Civica 2017 au facut un filmulet in care ii indeamna pe romani sa se solidarizeze cu suceveanul care a construit primul metru de autostrada din Moldova si sa blocheze Romania pe 15 martie, timp de opt ore. in doar 24 de ore de la publicarea pe Facebook, filmuletul a adunat peste un milion de vizualizari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )