Libnet.ro
UNICEF

01:05

ONRC: 5.694 firme si PFA au intrat in insolventa anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ONRC: 5.694 firme si PFA au intrat in insolventa anul trecut

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 12,72% in 2020, comparativ cu anul precedent, fiind inregistrate 5. 694 insolvente, conform datelor ONRC. continuă pe Ziarul Bursa

ANUL TRECUT China a exportat aproximativ 220 de miliarde de masti medicale

China a exportat anul trecut aproximativ 220 miliarde de masti medicale, a anuntat astazi Ministerul chinez al Comertului, in contextul unei cereri puternice in strainatate pentru produsele medicale contra pandemiei de Covid-19.

Condamnare la sapte ani de inchisoare pentru antrenorul triatlonistei care s-a sinucis anul trecut

Kim Gyu-bong, antrenorul triatlonistei Choi Sook-hyeon, care s-a sinucis anul trecut, a fost condamnat, vineri, la sapte ani de inchisoare, el fiind gasit vinovat de frauda si ca si-a abuzat fizic si verbal sportiva, informeaza Yonhap News,.

Amenzi in valoare de peste 14 milioane de lei, aplicate de politisti anul trecut

Prezenta politistilor in strada a determinat, anul trecut, o scadere a infractionalitatii sesizate cu 12,82%, nivelul faptelor situandu-se sub media ultimilor 5 ani. Oamenii legii au aplicat, pentru neregulile descoperite amenyi de peste 14 milioane de lei.

Organizatie britanica: Romanii s-au imbatat, in medie, de 14,1 ori anul trecut

Global Drug Survey GDS), o agentie independenta de cercetare cu sediul la Londra, a facut un studiu legat de cate ori s-au imbatat in medie anul trecut locuitorii a zeci de tari de pe glob.

Romanii au cumparat anul trecut 1,7 milioane de televizoare. Care a fost pretul mediu si cea mai cautata diagonala

Intr-un an 2020 in care vanzarile au scazut puternic in multe domenii, romanii au continuat sa cumpere televizoare in ritm alert si totalul anului trecut a fost de 1,7 milioane de unitati. Cea mai cautata diagonala a fost 43 de inci, dar au crescut puternic vanzarile la TV-urile de peste 80 de inci, iar pretul mediu al unui televizor nou a fost de 1. 270 lei, a spus pentru HotNews. ro, Victor Armaselu de la Samsung Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )