Libnet.ro
UNICEF

23:45

Condamnare la sapte ani de inchisoare pentru antrenorul triatlonistei care s-a sinucis anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Condamnare la sapte ani de inchisoare pentru antrenorul triatlonistei care s-a sinucis anul trecut

Kim Gyu-bong, antrenorul triatlonistei Choi Sook-hyeon, care s-a sinucis anul trecut, a fost condamnat, vineri, la sapte ani de inchisoare, el fiind gasit vinovat de frauda si ca si-a abuzat fizic si verbal sportiva, informeaza Yonhap News,. continuă pe Ziarul Bursa

Sapte ani de inchisoare pentru antrenorul triatlonistei din Coreea de Sud care s-a sinucis in vara anului trecut

Kim Gyu-bong, antrenorul triatlonistei Choi Sook-hyeon, care s-a sinucis anul trecut, a fost condamnat, vineri, la sapte ani de inchisoare, el fiind gasit vinovat de frauda si ca si-a abuzat fizic si verbal sportiva, informeaza Yonhap News.

DNA cere 12 ani de inchisoare pentru Elena Udrea in dosarul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009

Procurorul de sedinta de la DNA a cerut, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, condamnarea Elenei Udrea la 12 ani de inchisoare pentru instigare la luare de mita si spalarea banilor, in dosarul finantarii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. Astazi a avut loc ultimul termen al procesului, iar decizia instantei ar urma sa fie pronuntata la o data ulterioara.

Hong Kong: Condamnare de 12 luni de inchisoare pentru un pensionar acuzat de lovirea unor porumbei

Un barbat in varsta de 84 de ani din Hong Kong a primit o sentinta de inchisoare cu suspendare si o amenda de 1. 000 de dolari HK 130 de dolari SUA) pentru lovirea a doi porumbei intr-un moment de furie, relateaza South China Post.

200 de ani de inchisoare pentru doi frati din Barlad. Pentru ce fapte au fost condamnati atat de dur

Sebastian si Cristian Alin, doi membrii ai clanului Sandulache au fost condamnati in Spania, la inca 73 de ani de inchisoare, pe langa cei 108 ani pe care ii aveau deja din 2018. Cei doi au fost acuzati ca au terorizat, umilit si batut mai multe femei aduse prin intermediul filierei pe care o controlau.

SAPTE ANI IN TOP 10 WTA Halep, cea mai constanta jucatoare de tenis aflata in activitate

Simona Halep reuseste o adevarata demonstratie de forta, de sapte ani se afla neintrerupt in Top 10 WTA. Sportiva noastra a ajuns la saptamana consecutiva cu numarul 346 intre cele mai bune zece jucatoare din lume. Doar Martina Navratilova 1. 000), Chris Evert 746), Stefanie Graf 625), Gabriela Sabatini 508), Pam Shriver 458), Arantxa Sanchez-Vicario 429) si Hana Mandlikova 421) au mai multe saptamani la rand in Top 10 WTA, dar niciuna dintre ele nu se mai afla in activitate.

Un barbat din Neamt a incercat sa se arunce in aer cu copilul de sapte ani, cu mascatii la usa: Trei butelii au explodat cand agentii au intrat in casa

Un barbat din Neamt a fost arestat miercuri dupa ce a declansat in mod intentionat o explozie intr-un bloc din Neamt. in jur de 20 de persoane au fost evacuate din cladire, iar un copil de sapte ani, chiar fiul barbatului, a fost ranit in urma incendiului. Barbatul a vrut sa se sinucida ca sa nu predea baiatul fostei sotii.

Amenzi de 5.000 de lei pentru toti romanii care incalca aceasta lege. Atentie mare

O noua Hotarare de Guvern HG) a fost adoptata miercuri 27 ianuarie, conform careia cei care nu respecta prevederile legale vor fi sanctionati cu amenzi usturatoare. Despre ce este vorba? Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta noua Hotarare de Guvern O sedinta de Guvern a fost sustinuta miercuri 27 ianuarie, in urma careia a .

China: Un an de inchisoare pentru o femeie ce a luat antitermice pentru a ascunde simptomele de Covid-19

Un tribunal chinez a condamnat la un an de inchisoare o femeie care si-a ascuns simptomele coronavirusului inainte de a se imbarca la bordul unui avion, a informat miercuri presa de stat.

O femeie va face un an de inchisoare pentru ca s-a intors in China fara sa spuna ca are Covid

O femeie a fost condamnata in China la un an de inchisoare, pe motiv ca s-a intors in aceasta tara, .

Centrul Pompidou din Paris, inchis pentru renovari extinse, care vor dura trei ani

Centrul Pompidou din Paris, unul dintre cele mai importante muzee de arta moderna si contemporana din lume si, totodata, unul dintre cele mai originale spatii arhitecturale din capitala Frantei, se va inchide la sfarsitul anului 2023 pentru ample lucrari de renovare, care vor dura pana la inceputul anului 2027.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )