Libnet.ro
UNICEF

08:30

ONU: 2017 va fi cel al treilea cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteo

Hotnews Hotnews,
 ONU: 2017 va fi cel al treilea cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteo

Acest an va fi printre cei mai fierbinti inregistrati vreodata, un nou semn ca schimbarile climatice genrate de oameni agraveaza fenomene precum uragane, secete si inundatii, a spus luni ONU, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Tesla a raportat cea mai mare pierdere trimestriala din istoria companiei

Tesla a inregistrat o pierdere de 619 milioane de dolari in trimestrul al treilea, cea mai mare din istoria companiei, pe fondul cheltuielilor mari cu productia automobilului de serie Model 3, informatie care a dus la scaderea puternica a actiunilor producatorului american de vehicule electrice, transmite Reuters, potrivit News. ro.

Ce se stie despre Devin Patrick Kelley, autorul celui mai sangeros masacru din istoria Texasului: Ateu, asocial si violent / Se contureaza pista familiala

Anchetatorii se orienteaza spre o pista familiala in tragedia din biserica din Sutherland Springs, in Texas, in care un fost militar, Devin Patrick Kelley, a ucis duminica 26 de oameni, scrie AFP. Este cel mai grav incident de acest tip din acest stat de Sud si unul dintre cele mai grave din istoria moderna a Statelor Unite.

2017 are sanse mari sa devina cel mai cald an din istoria masuratorilor

Anul 2017 se afla in primii trei cei mai caldurosi ani, potrivit cifrelor provizorii ale Organizatiei Mondiale a Meteorologiei. Principalele discutii privind schimbarile climatice ale ONU din acest an,cercetatorii de la OMM si-au prezentat raportul anual privind situatia climei globale. Rezultatele studiului privind gazele cu efect de sera din ultimele saptamani arata cum concentratiile de CO2 [].

Al treilea detinut, eliberat din greseala din Penitenciarul Giurgiu, a fost gasit

Cel de-al treilea detinut eliberat din greseala din Penitenciarul Giurgiu a fost prins, intr-un centru social din Bucuresti. Acesta avea de executat o pedeapsa de 5 ani si 10 luni de inchisoare si.

Amenzi pentru romanii care pleaca mai mult din tara. Anunt de ultima ora facut de ANAF

Fiscul a avertizat in mod repetat ca romanii care pleaca din tara pentru perioade mai lungi trebuie sa depuna un chestionar in urma caruia ANAF stabileste daca acestia trebuie sa mai achite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )