Libnet.ro
UNICEF

18:45

Probleme imense pentru pensionarii din Romania. Vechimea din cartile de munca, nula

Playtech Playtech,
Probleme imense pentru pensionarii din Romania. Vechimea din cartile de munca, nula

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ce se anunta pentru acestia si de ce nu mai este valabila vechimea din cartea de munca? Problemele varstnicilor incep abia acum. Probleme pentru pensionari: vechimea din cartile de munca, nula Casa Nationala de Pensii Publice a angajat o firma care a scanat 80% din cartile de munca ale . continuă pe Playtech

ALERTA! SE DA si A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA aceasta

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie.

VA FI PRAPAD pentru TOTI PENSIONARII DIN ROMANIA! CARTILE DE MUNCA, INUTILE! TOTI ROMANII trebuie SA AFLE NOILE REGULI

Schimbari mari pentru pensionari! ARSENIE BOCA, PROFETIE DE COSMAR! VIRUSUL UCIGAS VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMANIA PESTE CATEVA ZILE Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marti seara, la.

Primul Institut Guinot din Romania a fost deschis oficial in Bucuresti! Descopera experienta originala de frumusete pariziana!

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent in Romania incepand de azi. In regim de franciza, primul Institut Guinot a fost lansat oficial in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor 116-122, si aduce, in premiera in tara noastra, experienta originala de beauty oferita de doctorii in frumusete Guinot.

Dana Budeanu le face praf pe miresele din Romania. Cum le-a jignit pe majoritatea (VIDEO)

De ceva vreme, Dana Budeanu a inceput un proiect vblog pe pagina sa de facebook, proiect in care cam da de pamant cu toata lumea. De curand a decis ca este momentul sa critice si o parte din traditiile nuntasilor de pe la noi. Dana Budeanu le face praf pe miresele din Romania in ultima .

Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Ce s-a intamplat intre ei

Simona Halep, fostul lider WTA, a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania. Vedeta a povestit ce s-a intamplat intre ei, in studioul emisiunii Digi Sport Matinal. Simona Halep a rupt orice legatura cu un barbat celebru din Romania Simona Halep este cunoscuta si iubita de o tara intreaga, asa ca multi oameni .

Jumatate dintre tinerii cu varste intre 16 si 34 de ani vor sa plece din Romania. Sociolog: Migratia nu este o fatalitate, se pot face lucruri

Specialistii in migratie spun ca exodul tinerilor nu se va opri prea curand daca nu vor fi luate masuri. Aproximativ jumatate dintre tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 34 de ani si-au facut deja planuri sa plece din Romania, spun sociologii, potrivit Mediafax.

Jumatate dintre tinerii din Romania vor sa plece din tara

Specialistii in migratie spun ca exodul tinerilor nu se va opri prea curand daca nu vor fi luate masuri. Aproximativ jumatate dintre tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 34 de ani si-au facut deja planuri sa plece din Romania, explica sociologii,.

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

ANALIZA Tinerii adulti din Romania care locuiesc cu parintii: o perspectiva comparativa

Detaliez, in cadrul de fata, un exemplu de secventa de viata demografica prin care putem ajunge la procese socio-culturale majore al societatii romanesti. Vine din cu totul alta arie decat cea a plecarilor in strainatate. L-am intalnit, intamplator, rasfoind comunicate ale Institutului National de Statistica. De acolo am aflat, cu surprindere, ca aproape 40% dintre tinerii adulti din Romania, din intervalul de varsta 25-34 de ani, continua sa locuiasca impreuna cu cel putin unul dintre parinti rate de co-rezidenta copii-adulti cu cel putin unul dintre parinti). E mult, e putin, e bine-rau, obisnuit-neobisnuit in context european?.

O asociatie a procurorilor cere Sectiei pentru procurori din CSM sa analizeze si performantele scolare si academice ale candidatilor la conducerea parchetelor in vizor - Bogdan Licu si Gabriela Scutea

O asociatie a procurorilor cere Sectiei pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii sa tina cont si de performantele scolare si academice ale procurorilor propusi la conducerea parchetelor, atunci cand va formula un aviz. Solicitarea este facuta in contextul informatiilor privind performantele scolare si universitare ale procurorului Bogdan Licu, propus numarul 2 in Parchetul General, dar si ale Gabrielei Scutea in ceea ce priveste examenele sustinute de la intrarea in magistratura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )