Libnet.ro
UNICEF

14:15

Innovation Labs deschide inscrierile pentru Hackathoanele din Bucuresti, ClujNapoca, Iasi, Sibiu si Timisoara

Hotnews Hotnews,
 Innovation Labs deschide inscrierile pentru Hackathoanele din Bucuresti, ClujNapoca, Iasi, Sibiu si Timisoara

Programul de preaccelerare pentru startupuri tehnice Innovation Labs 2020 da startul inscrierilor. Astfel, tinerii pasionati de IT care vor sa isi materializeze ideile in cadrul Hackathoanelor si programelor de mentorat organizate in Bucuresti, ClujNapoca, Iasi, Sibiu si Timisoara se pot inscrie in competitia de programare pana pe 27 februarie. continuă pe Hotnews

Scandalul gigacaloriei din Bucuresti. Ministrul economiei ii cere Gabrielei Firea sa explice de ce platesc bucurestenii 495 lei pe Gigacalorie, desi TermoEnergetica o cumpara cu 196 lei de la ELCEN

Ministrul Economiei Virgil Popescu ii cere primarului Capitalei Gabriela Firea sa explice de ce platesc bucurestenii 495,51 lei pe Gigacalorie desi, prin TermoEnergetica, o cumpara cu 196 lei fara TVA) de la ELCEN. Ministrul spune ca prin subventia alocata pentru consumatori sunt, de fapt, acoperite pierderi uriase de pe reteaua avariata. Ministrul a prezentat si un document privind preturile la energia termica din Bucuresti.

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane.

O tanara din Bucuresti a nascut in masina! Politistii patrulau in tura de noapte cand au observat grozavia - Ce a urmat imediat

O tanara din Bucuresti a nascut intr-o masina duminica noapte. Descoperirea a fost facuta chiar de agentii de la Politia Capitalei. Femeia are un baietel sanatos, iar cei doi au fost transportati in regim de urgenta la spital.

Probleme imense pentru pensionarii din Romania. Vechimea din cartile de munca, nula

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ce se anunta pentru acestia si de ce nu mai este valabila vechimea din cartea de munca? Problemele varstnicilor incep abia acum. Probleme pentru pensionari: vechimea din cartile de munca, nula Casa Nationala de Pensii Publice a angajat o firma care a scanat 80% din cartile de munca ale .

Opinie Despre nevoia de criterii adevarate de performanta. Cu referire la administratia publica locala din Bucuresti.

Pentru ca imaginile sunt, de multe ori, mai puternice decat cuvintele, va propun, in loc de introducere, doua fotografii facute in Bucuresti. Pentru inceput, cred ca trebuie evidentiat faptul ca, in ambele cazuri, sunt utilizate referinte institutionale primaria, consiliul). Desigur, in spatele acestor initiative se afla persoane concrete, cu obiective si interese, electorale si nu numai, la fel de concrete.

Rares Bogdan nu exclude o candidatura la Primaria Capitalei: PNL nu are cum sa nu aiba un candidat propriu Primul partid din Bucuresti nu mai este USR

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, nu a exclus posibilitatea de a candidat pentru postul de primar general al Capitalei. PNL este pe val, are un.

S-a aflat locul secret din Bucuresti, in care sunt tinuti suspectii de coronavirus: Doi barbati sunt izolati in prezent, intr-o clinica ce poate adaposti pana la 100 de pacienti

Doi barbati sunt tinuti sub masuri speciale de protectie in Sectorul 3 al Capitalei. Ei au fost adusi cu un avion militar din Wuhan, orasul din China unde a izbucnit epidemia de coronavirus, si la aterizarea i.

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri: Guvernul are o luna la dispozitie pentru remedierea deficientelor

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania din cauza taierilor ilegale a padurilor. Potrivit unui comunicat de presa, autoritatile de la Bruxelles au decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere in.

Vesti bune pentru presa. Jurnalistii nu mai platesc impozit pentru veniturile din salarii si drepturi de autor

Jurnalistii si tehnicienii in radiodifuziune si televiziune nu vor mai plati impozit pentru veniturile din salarii, asimilate salariilor si din drepturile de proprietate intelectuala, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat, marti, aceasta propunere legislativa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )