Libnet.ro
UNICEF

01:05

OPEC a atins cel mai inalt nivel al productiei de titei din 2012

B1 B1,
OPEC a atins cel mai inalt nivel al productiei de titei din 2012

Productia de titei a Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a atins, in luna mai, cel mai inalt nivel din ultimii doi ani, potrivit unui studiu realizat de Reuters. Productia OPEC a crescut in mai. continuă pe B1

Produtie record de petrol in ultima luna. OPEC atinge in mai cel mai inalt nivel din 2012

Productia de titei a OPEC in luna mai a atins cel mai inalt nivel din ultimii doi ani intrucat cresterea exporturilor Angolei si o productie record a Arabiei Saudite si Irakului au contrabalansat stagnarea producatorilor mai mici, arata un studiu.

Depozitele bancare din Grecia au atins cel mai scazut nivel din peste 10 ani

Depozitele bancare din Grecia au coborat in aprilie la 139,4 miliarde euro, cel mai redus nivel din peste 10 ani, in conditiile in care populatia, ingrijorata de blocajul negocierilor dintre Guvern si creditorii internationali, a retras din conturi.

Eruptia unui vulcan ridica gradul de alerta la cel mai inalt nivel. TOTI locuitorii au fost EVACUATI (VIDEO)

Eruptia brusca a unui vulcan din insula japoneza Kuchinoerabu-jima a obligat autoritatile nipone sa ridice nivelul de alerta la cea mai inalta cota, intreaga zona fiind evacuata. Potrivit NHK, toti cei 137.

Cine este artistul care s-a dezbracat in cel mai nou clip al sau

Este unul dintre cei mai sexy artisti din lume, iar la filmarile celui mai nou clip al sau, a lasat deoparte orice urma de inhibitii si s-a dezbracat complet in fata camerelor de luat vederi! Iata despre cine este vorba! .

Cine este artistul care s-a dezbracat in cel mai nou clip

Este unul dintre cei mai sexy artisti din lume, iar la filmarile celui mai nou clip al sau, a lasat deoparte orice urma de inhibitii si s-a dezbracat complet in fata camerelor de luat vederi! Iata despre cine este vorba! .

Cel mai nou Tomb Raider este disponibil gratuit pe mobile [VIDEO]

Lara Croft: Relic Run este numele celui mai nou episod din populara serie Tomb Raider. in acelasi timp, este un titlu free-to-play disponibil pe iOS si Android. Fanii jocurilor Tomb Raider se vor bucura sa afle ca, fara prea multe surle si trambite, cei de la Square Enix au anuntat zilele trecute noul Lara Croft [] Cel mai nou Tomb Raider este disponibil gratuit pe mobile [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

REVISTA PRESEI: Cum a ajuns Mihai Viteazul cel mai daunator mit

Din ziarele de vineri, aflam cum se pregatesc marii comercianti pentru reducerea TVA la 9%, cum a ajuns Mihai Viteazul cel mai daunator mit, cum vor evolua cotatiile de pe pietele de obligatiuni, Romania este la cel putin 50 de ani distanta de ceea ce vedem astazi dezvoltat in Occident privind infrastructura, dar si ca retailerul belgian Mega Image a ajuns la 21 de supermarketuri nonstop, in Bucuresti.

Polonia si statele baltice au cel mai mare numar de responsabili pe lista celor declarati indezirabili in Rusia

Fosti sau actuali responsabili europeni de rang inalt se afla printre cei 89 declarati indezirabili de Rusia, pe aceasta lista regasindu-se si cinci romani. Dintre cei 89 de responsabili, 18 sunt polonezi, alti 15 provenind din statele baltice, noteaza Agerpres. In plus, exista tari din UE care nu au niciun nume pe aceasta lista, cum este cazul Ungariei.

Cel mai mare dusman al PNL sunt liberalii: Istoria pare sa se fi repetat ciclic, cu perioade de scindare, urmate de perioade de unitate si chiar fuziune

Liberalii sunt cei mai mari dusmani ai PNL. Acestia au o istorie tumultoasa marcata mai mult de scindari decat de unitate. in 1990, PNL a revenit pe scena politica. La scurt timp, partidul s-a scindat intre seni.

GALERIE FOTO: Golden Gate Brigde, cel mai frumos pod din lume

Golden Gate Bridge, cu o lungime totala de 2737 de metri, a fost inaugurat pe 27 mai 1937. in acea zi, podul a fost deschis doar pietonilor, fiind traversat de peste 200. 000 de persoane. Golden Gate Bridge leaga orasul San Francisco de orasul Sausalito, fiind situat peste stramtoarea Golden Gate ce face legatura intre Oceanul Pacific si Golful San Francisco.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )