Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Caroline Wozniacki, nvinsa n turul doi - Simona Halep, avans important n fruntea ierarhiei WTA

Hotnews Hotnews,
 US Open: Caroline Wozniacki, nvinsa n turul doi - Simona Halep, avans important n fruntea ierarhiei WTA

Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a parasit turneul de la US Open inca din turul al doilea, daneza fiind invinsa de Lesia Tsurenko Ucraina - 36 WTA). in urma acestui rezultat, Simona Halep va ramane cu un avans important in fruntea ierarhiei WTA, daneza fiind principala urmaritoare inainte de startul ultimului Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

US Open: Caroline Wozniacki, Angelique Kerber, Jelena Ostapenko si Petra Kvitova, n turul doi - Au parasit deja competitia Johanna Konta, CoCo Vandeweghe si Anett Kontaveit

Cap de serie numarul doi, Caroline Wozniacki nu a avut parte de un meci dificil impotriva jucatoarei Samantha Stosur, victoria venind in doua seturi, scor 6-2, 6-3. Continua competitia si alte favorite importante precum Angelique Kerber, Jelena Ostapenko si Petra Kvitova. Au parasit deja US Open-ul Johanna Konta, CoCo Vandeweghe si Anett Kontaveit. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la US Open de pe tabloul feminin de simplu.

VIDEO US Open: Roger Federer, la pas n turul doi - Elvetianul a produs 56 de lovituri cstigatoare contra lui Yoshihito Nishioka

Expresul elvetian a stat pe teren o ora si 52 de minute, Roger Federer cedand in aceasta perioada doar opt game-uri in confruntarea cu Yoshihito Nishioka s-a calificat fara batai de cap in turul doi). Favoritul numarul al doi al Grand Slam-ului de la US Open a avut castig de cauza in trei seturi, scor 6-2, 6-2, 6-4.

US Open: Ana Bogdan, calificare n turul doi (6-4, 6-2 cu Marie Bouzkova)

Romania are pana in acest moment doua reprezentante in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), Ana Bogdan obtinand calificarea dupa o victorie lejera, scor 6-4, 6-2, cu Marie Bouzkova 170 WTA, venita din calificari).

US Open: Andy Murray, eliminat n turul doi la revenirea ntr-un turneu de Grand Slam

Revenirea lui Andy Murray la un turneu de Grand Slam s-a terminat in turul secund al US Open, dupa ce acesta a fost invins de spaniolul Fernando Verdasco, locul 32 ATP, in patru seturi, scor 5-7, 6-2, 4-6, 4-6. Partida a durat trei ore si 26 de minute.

US Open: Sorana Crstea, n turul doi - Duel cu Maria Sharapova

Sorana Cirstea a intregit lista jucatoarelor din Romania calificate in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), dupa ce a invins-o pe Alison Riske SUA, 75 WTA), scor 6-3, 3-6, 7-5. Partida a fost una intensa, care s-a intins pe durata a doua ore.

Eliminata rusinos la US Open, Simona Halep primeste un ajutor nesperat

Caroline Wozniacki2 WTA) nu a profitat de eliminarea Simonei Halep si a ratat sansa de a se apropia de liderul mondial in clasament. La fel ca anul trecut, daneza a fost eliminata in turul secund de la US.

Contraperformanta istorica ! De ce ajuns Simona Halep pe o pagina negativa a turneului de la US Open

Simona Halep a fost eliminata in turul I al turneului de la US Open, unde a pierdut in fata estoniencei Kaia Kanepi.

Contraperformanta istorica! De ce a ajuns Simona Halep pe o pagina negativa a turneului de la US Open

Simona Halep a fost eliminata in turul I al turneului de la US Open, unde a pierdut in fata estoniencei Kaia Kanepi.

Caroline Wozniacki, tarata intr-un scandal imens de propriul frate: Acesta o acuza ca foloseste substante interzise

Situatie incredibila in tenisul feminin! Numarul 2 mondial, Caroline Wozniacki, este implicata intr-un scandal urias care a pornit din senin chiar de la fratele sau, Patrick. Acesta a sustinut ca daneza ar.

ITF: Favorita principala (Simona Halep) pierde pentru prima data n primul tur al US Open n Era Open

ITF a scris, luni, ca Simona Halep, locul I WTA, este prima favorita principala care pierde in primul tur al US Open, in Era Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )