Libnet.ro
UNICEF

10:15

Operatii suspendate la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa cazul cu pacientul ars

Antena3 Antena3,
Operatii suspendate la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa cazul cu pacientul ars

Mai multe operatii care ar fi trebuit sa aiba loc astazi la Spitalul Floreasca au fost amanate, dupa ce medicii de la sectiile de chirurgie si ATI au anuntat printr-un comunicat ca isi suspenda activitatea, in semn de protest fata de masurile luate de Ministerul Sanatatii. continuă pe Antena3

O alta pacienta ar fi fost arsa la Spitalul Floreasca, anunta ministrul Sanatatii. Cazul este investigat

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat ca un alt pacient ar fi fost ars in urma interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca din Bucuresti, caz care este acum verificat de un nou control al ministerului.

Spitalul Floreasca, amendat in cazul pacientei care a ars ca o torta pe masa de operatie. Mircea Beuran va fi demis

Medicul Mircea Beuran va fi demis din calitatea de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III in urma anchetei in cazul femeii arse in timpul operatiei la Spitalul Floreasca,anunta Ministerul Sanatatii. Beuran este acuzat ca a incalcat o treime din obligatiile asumate. De asemenea, au fost aplicate amenzi de aproximativ 30. 000 de lei spitalului si intregii echipe operatorii.

Continua criza de la Spitalul Floreasca. Se fac noi verificari in cazul pacientei arse in timpul unei operatii

Continua criza de la Spitalul Floreasca. Unitatea medicala a intrat intr-o alta serie de verificari dupa cazul tragical femeii care a luat foc pe masa de operatie si a murit.

Politia Capitalei face verificari in cazul celui de-al doilea pacient ars intr-o interventie chirurgicala la Spitalul Floreasca

Politia Capitalei s-a autosesizat si a demarat o serie de verificari dupa ce Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat ca un alt pacient ar fi fost ars in urma unei interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Medicul Mircea Beuran, prima reactie dupa demiterea de la Spitalul Floreasca: Decizia primita nu este una motivata

Medicul Mircea Beuran a fost demis luni din functia de sef de sectie in cadrul Spitalului Floreasca din Capitala, in urma cercetarii administrative care a fost declansata de conducerea spitalului, dupa ce o pacienta a luat foc si a murit.

Daniel Zamfir, in cazul incidentului de la Spitalul Floreasca: Se vorbeste de vina profesorului Beuran in decesul femeii de la Floreasca. Bai, mizerabililor!

Senatorul Daniel Zamfir a reactionat in cazul scandalului de la Spitalul Floreasca, izbucnit dupa ce o femeie a luat foc pe masa de operatie. in urma incidentului, chirurgul Mircea Beuran a fost demis.

Ministerul Sanatatii ancheteaza un nou caz de pacient ars pe masa de operatie la Spitalul Floreasca. Victor Costache: Avem si noi aceasta informatie si pentru asta investigam in continuare

Continua anchetele in cazul evenimentelor de la Spitalul Floreasca! Cu ocazia unei conferinte de presa privind concluziile raportului corpului de control privind pacienta care a decedat dupa ce a luat foc pe masa de.

Ministerul Sanatatii investigheaza un al doilea caz de pacient ars in sala de operatie la Spitalul Floreasca: Rugam ca toti pacientii care au suferit astfel de arsuri sa le semnaleze

Ministerul Sanatatii investigheaza un al doilea caz de pacient ars in sala de operatie la Spitalul Floreasca, a anuntat marti ministrul Sanatatii, Victor Costache, raspunzand intrebarilor jurnalistilor. Pacientul respectiv este in viata, iar incidentul s-ar fi petrecut vara trecuta. Ministrul Sanatatii face apel ca, in cazul in care mai exista pacienti care au suferit astfel de arsuri, ei sa le semnaleze.

Ministrul Sanatatii a prezentat concluziile raportului Corpului de control de la Spitalul Floreasca: Biocidul folosit in cazul pacientei este conceput doar pentru dezinfectia mainilor echipei medicale. S-a diagnosticat gresit alergia la iod (VIDEO)

Ministrul Sanatatii Victor Costache a prezentat, marti, concluziile raportului Corpului de Control in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie in timpul unei interventii chirurgicale de la Spitalul Fl.

Cine este medicul Mircea Beuran, sef de sectie la Spitalul Floreasca. De ce era atat de cautat de pacienti

Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia a fost confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata de decesul pacientei de 66 de ani. Femeia bolnava de cancer a murit la cateva zile dupa ce a luat foc pe masa de operatie, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )