Libnet.ro
UNICEF

11:30

Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

Hotnews Hotnews,
 Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

Ce reclamatii se mai fac in ziua votului: La Cluj-Napoca, o operatoare dintr-o sectie de vot a fost reclamata ca are decolteul prea adanc, in timp ce membra unei alte sectii de votare s-a declarat nemultumita ca ceilalti colegi au decis sa asculte muzica. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

O operatoare dintr-o sectie de vot din Cluj-Napoca a fost reclamata ca are decolteul prea adanc. O alta reclamatie vizeaza o sectie in care majoritatea membrilor a vrut sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte (FOTO)

Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si muti de uimire, dar si de admiratie.

O sectie de vot din Olt a terminat buletinele si a cerut suplimentarea. Peste 112% prezenta la ora 13,30

Sectia din Olt aflata pe primul loc in top-ul judetean al prezentei in primul tur al Alegerilor prezidentiale 2019 a solicitat suplimentarea buletinelor de vot.

Liviu Dragnea si Radu Mazare, vot din spatele gratiilor. Ce alte vedete isi mai pot exercita acest drept din inchisoare

10 noiembrie este zi de alegeri pentru toti romanii, chiar si pentru cei aflati in spatele gratiilor, precum Liviu Dragnea si Radu Mazare. Ce alte vedete isi mai pot exercita acest drept din inchisoare? Liviu Dragnea si Radu Mazare, vot din spatele gratiilor Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a transmis ca din totalul de peste .

Doi medici din Cluj au fost trimisi in judecata de DNA

Doi medici din Cluj au fost trimisi in judecata de DNA dupa ce ar fi luat mita, in forma continuata,.

Candidatul la prezidentiale Ninel Peia, dat disparut de la un hotel din Cluj, a fost gasit la Manastirea Putna

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Partidul Neamul Romanesc, dat disparut in cursul noptii de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat, a fost gasit joi noapte la Manastirea Putna.

Candidatul Ninel Peia a disparut: Prezidentiabilul este de negasit dupa ce a plecat de la un hotel din Cluj

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidentiale, sustinut de Partidul Neamul Romanesc, a disparut. Prezidentiabilul era cazat la un hotel din Cluj, iar ultima oara a fost surprins de camerele de supraveghere,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cifre incredibile la o sectie de vot din Sibiu: prezenta de peste 300% pana la orele amieziii

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectia de vot din Romania unde prezenta a fost de peste 240%

O sectie de votare din Mehedinti a inregistrat o prezenta record la urne 240,35%, la ora 15,00, conform datelor Biroului Electoral Central.

UPDATE Topul judetelor cu cea mai MARE prezenta la vot: Ilfov, Cluj, Sibiu si Brasov conduc in clasament

UPDATE, ora 19. 00 Peste 8,2 milioane de romani din tara au votat, pana la ora 19. 00, la primul tur al alegerilor prezidentiale. La momentul mentionat, cea mai mare prezenta se inregistra in: Iflov -.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )