Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un operator aerian isi regandeste programul de zbor. Lista zborurilor operate, anulate sau cu restrictii

Adevărul Adevărul,
Un operator aerian isi regandeste programul de zbor. Lista zborurilor operate, anulate sau cu restrictii

Unul dintre cei mai mari operatori aerieni a anuntat miercuri ca isi regandeste structura programului de zbor, publicand lista zborurilor operate, a celort anulate si a zonelor cu restrictii. continuă pe Adevărul

Cora isi modifica programul, in aceasta perioada. Pana la ce ora este deschis in magazine

Hipermarket-urile Cora isi schimba programul in plina criza de coronavirus. Astfel ca, acestea raman deschise in fiecare zi, de la 8:00, la ora 20:30 pentru cei care trebuie sa faca cumparaturi in aceasta perioada. Cora isi modifica programul, in aceasta perioada Hipermarket-urile Cora si-au modificat programul, astfel, acestea nu mai functioneaza dupa programul vechi, ci .

Magazinele Profi isi reduc programul

Magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare, incepand de marti.

Magazinele Profi isi reduc programul

Magazinele PROFI isi scurteaza programul de functionare, incepand de marti. Acesta devine 8:00-20:00 in intreaga tara, exceptie facand zonele in care autoritatile locale impun un program mai redus.

Banca Transilvania isi modifica programul: anunt special pentru cei in varsta

Pe fondul ordonantei care prevede ca persoanele peste 65 de ani sa isi limiteze cat mai mult iesirile din casa, Banca Transilvania a venit cu un anunt. Ajusteaza programul astfel incat.

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )