Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Hotnews Hotnews,
 Primul magazin din Romania care isi modifica programul: intre 7:30-8:00, acces exclusiv pentru persoanele varstnice si pentru cadrele medicale

Cora anunta ca a modificat programul hipermarketurilor in concordanta cu noile masuri impuse de autoritati si intrate in vigoare de luni, care limiteaza circulatia persoanelor pe timp de noapte. Astfel, toate magazinele vor fi deschise intre orele 7:30 - 20:30, iar intre orele 7:30 - 8:00 accesul este dedicat exclusiv persoanelor varstnice, de peste 65 de ani, precum si cadrelor medicale. continuă pe Hotnews

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati

Pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, institutiile publice si-au suspendat temporar programul. Printre ele se numara si Casele de Pensii. Ce se intampla acum cu veniturile bunicilor din Romania? Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati Din motive de sigurata medicala, legata de .

Ce nu merge in asistenta medicala din Romania ?

Nota: Republicam acest articol al antropologului Vintila Mihailescu, aparut pe Contributors. ro, in luna octombrie, 2019. o radiografie fina, lucida a sistemului de sanatate din Romania Daca am pune aceasta intrebare la intamplare, unor oameni oarecare, probabil ca primul lucru pe care l-ar invoca romanul obisnuit ar fi corputia din spitale si sistemul de spagi aferent. Doar ca ar fi un argument mult prea generic pentru a da seama de cauzele profunde ale disfunctionalitatii sistemului de sanatate: coruptia in sanatate nu este nici mai mare, nici mai mica decat in restul societatii, asa ca nu poate explica nimic specific doar sistemului public de sanatate.

Arena Mall din Bacau, al doilea centru comercial din Romania care se inchide voluntar

Centrul comercial Arena Mall din Bacau este al doilea mall din Romania care decide sa isi inchida voluntar portile pentru vizitatori. Mall-ul se va inchide timp de o luna, in perioada 22 martie-21 aprilie 2020.

AAPR: Pietele din Romania raman deschise

Asociatia Administratorilor de Piete din Romania AAPR) a luat decizia de a tine deschise pietele agroalimentare, dupa intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 din 21 martie, astfel incat producatorii agricoli romani sa aiba unde sa isi vanda fructele si legumele, iar populatia de unde sa se aprovizioneze cu produse locale proaspete si sanatoase.

Rand Paul a devenit primul senator din SUA al carui test pentru coronavirus a iesit pozitiv

Senatorul republican al SUA, Rand Paul, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv, unei declaratiiemisa duminica de reprezentantii sai. Astfel, acesta a devenit primul senator din SUA.

Teatrele din Romania care transmit spectacolele online in perioada crizei de coronavirus

Teatrele din Romania si-au suspendat temporar activitatea in contextul crizei de coronavirus. Unele dintre ele, insa, au anuntat ca vor transmite spectacolele online pentru cei care achizitioneaza bilete.

Achizitia care ar putea arata, de fapt, proportiile epidemiei din Romania

Luni, 23 martie, numarul imbolnavirilor din Romania a crescut semnificativ. Si asta ar putea arata o inrautatire a situatiei. Ministerul Sanatatii a pregatit o achizitie in acest.

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )