Libnet.ro
UNICEF

01:05

OPINIE PWC ROMANIA: Guvernul va oferi mai multe facilitati fiscale persoanelor fizice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINIE PWC ROMANIA: Guvernul va oferi mai multe facilitati fiscale persoanelor fizice

Guvernul a anuntat ca va oferi mai multe facilitati fiscale persoanelor fizice, cu doar 17 zile inainte de termenul final pentru depunerea Declaratiei Unice si plata obligatiilor fiscale aferente anului 2019 25 mai 2020), la propunerea Ministerului de Finante, afirma Irina Nistor, Director PwC Romania, intr-un material de opinie remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |15.588 de cazuri de COVID-19, in Romania, cu 226 mai multe decat cele anuntate duminica. 255 de pacienti sunt internati la ATI. Peste 7.200 de romani s-au vindecat

Numarul persoanelor infectate cu noul coronavirus, in Romania, a ajuns la 15. 588, informeaza, luni, Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba de 226 de noi cazuri de imbolnavire fata de datele anuntate.

Mai multe localitati si zone din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Mai multe zone si localitati din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national, respectiv local. Astfel, Guvernul, la initiativa Ministerului Economiei, a adoptat joi seara o hotarare in acest sens si pentru modificarea unor anexe la HG pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

Mai multe cartiere din Bucuresti, fara apa calda. Cand vor fi remediate avariile

Mai multe imobile din sectoarele 1, 2, 5 si 6 ale Capitalei sunt afectate de avarii la reteaua de termoficare, conform unor informatii publicate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

VIDEO Gasca de interlopi din mai multe judete, interceptata de mascati in Buzau. Politistii au oprit un convoi de 6 masini

Un barbat din localitatea buzoiana Vadu Pasii si-a chemat amici din mai multe judete pentru a petrece intr-un loc ferit, in comuna Gheraseni, intr-o ferma abandonata. Convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al politiei, in care se aflau si mascati, iar cei 20 de barbati au fost amendati.

Doi barbati cu masca au pulverizat spray lacrimogen in fata unui bloc din Sectorul 5, unde erau mai multe persoane

Politistii din Bucuresti au demarat o ancheta, duminica seara, dupa ce doi barbati ce purtau masti faciale de protectie au pulverizat cu spray lacrimogen in fata unui imobil din Sectorul 5. Mai multe persoane erau in fata imobilului.

CITIZENS TAKE OVER EUROPE MAIA MAZURKIEWICZ. COVID-19 a impartit lumea in mai multe categorii

Criza de sanatate COVID-19 a impartit lumea in mai multe categorii, iar in acest moment este de o importanta majora sa ne informam din surse oficiale, este de parere Maia Mazurkiewicz, co-fondator Alliance4Europe.

Topul jucatorilor cu cele mai multe titluri. Un roman in top 10, un altul bate la usa

Va prezentam mai jos o ierarhie a jucatorilor de fotbal cu cele mai multe titluri de campioni obtinute in cariera.

Sondaj global. Guvernul, cea mai de incredere institutie pe timpul pandemiei

In contextul pandemiei de coronavirus, guvernul a devenit cea mai de incredere institutie, potrivit Barometrului Edelman 2020, un studiu realizat luna trecuta in 11 tari. Romania nu se numara printre statele prinse in cercetare. La nivel global, increderea in guvern 65%) a crescut cu 11 procente din ianuarie, ajungand pentru prima data institutia care se bucura de cea mai mare incredere.

Mai multe firme pot apela la Certificatele de Situatie de Urgenta

Guvernul a adoptat, joi, la propunerea Ministerului Economiei, modificarea si completarea reglementarilor privind eliberarea Certificatelor de Situatie de Urgenta prin includerea lunii aprilie ca baza de raportare pentru diminuarea veniturilor sau incasarilor operatorilor economici.

INTERACTIV Se plafoneaza curba? Numarul cazurilor active de coronavirus in Romania e aproape acelasi de mai multe zile

Romania a ajuns la aproape 14. 500 de cazuri confirmate de coronavirus, numai la ultima raportare oficiala fiind anuntate 392 de cazuri, in crestere cu peste 100 fata de ziua anterioara. Cu toate acestea, numarul celor vindecati zilnic este cam acelasi sau chiar mai mare decat cel al cazurilor noi confirmate. Practic, numarul cazurilor active de coronavirus din tara noastra a ramas aproape acelasi de mai multe zile incoace.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )