Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Gasca de interlopi din mai multe judete, interceptata de mascati in Buzau. Politistii au oprit un convoi de 6 masini

Adevărul Adevărul,
VIDEO Gasca de interlopi din mai multe judete, interceptata de mascati in Buzau. Politistii au oprit un convoi de 6 masini

Un barbat din localitatea buzoiana Vadu Pasii si-a chemat amici din mai multe judete pentru a petrece intr-un loc ferit, in comuna Gheraseni, intr-o ferma abandonata. Convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al politiei, in care se aflau si mascati, iar cei 20 de barbati au fost amendati. continuă pe Adevărul

Mai multe cartiere din Bucuresti, fara apa calda. Cand vor fi remediate avariile

Mai multe imobile din sectoarele 1, 2, 5 si 6 ale Capitalei sunt afectate de avarii la reteaua de termoficare, conform unor informatii publicate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.

OPINIE PWC ROMANIA: Guvernul va oferi mai multe facilitati fiscale persoanelor fizice

Guvernul a anuntat ca va oferi mai multe facilitati fiscale persoanelor fizice, cu doar 17 zile inainte de termenul final pentru depunerea Declaratiei Unice si plata obligatiilor fiscale aferente anului 2019 25 mai 2020), la propunerea Ministerului de Finante, afirma Irina Nistor, Director PwC Romania, intr-un material de opinie remis Redactiei noastre.

Doi barbati cu masca au pulverizat spray lacrimogen in fata unui bloc din Sectorul 5, unde erau mai multe persoane

Politistii din Bucuresti au demarat o ancheta, duminica seara, dupa ce doi barbati ce purtau masti faciale de protectie au pulverizat cu spray lacrimogen in fata unui imobil din Sectorul 5. Mai multe persoane erau in fata imobilului.

CITIZENS TAKE OVER EUROPE MAIA MAZURKIEWICZ. COVID-19 a impartit lumea in mai multe categorii

Criza de sanatate COVID-19 a impartit lumea in mai multe categorii, iar in acest moment este de o importanta majora sa ne informam din surse oficiale, este de parere Maia Mazurkiewicz, co-fondator Alliance4Europe.

Topul jucatorilor cu cele mai multe titluri. Un roman in top 10, un altul bate la usa

Va prezentam mai jos o ierarhie a jucatorilor de fotbal cu cele mai multe titluri de campioni obtinute in cariera.

Mai multe localitati si zone din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Mai multe zone si localitati din Romania au fost atestate ca statiuni turistice de interes national, respectiv local. Astfel, Guvernul, la initiativa Ministerului Economiei, a adoptat joi seara o hotarare in acest sens si pentru modificarea unor anexe la HG pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

Chef de interlopi, incheiat cu amenzi, la Buzau

20 de petrecareti, surprinsi in trafic, au fost amendati dupa ce politistii au constatat ca participasera la o intanire comuna, in Gheraseni, judetul Buzau, fara sa respecte prevederile starii de urgenta. Pensoanele depistate erau din mai multe zone ale tarii - Buzau, Ilfov, Galati, Braila si Dolj, si nu aveau in posesie declaratiile obligatorii pe propria raspundere.

FOTO Trenul pentru ingrijitoarele de batrani. Mai multe femei au traversat tara ca sa ajunga la trenul de Austria

Trenul pus la dispozitie de autoritatile austriece si cele romane pentru ingrijitoarele de batrani care lucreaza in Austria a ajuns in Gara de Nord din Timisoara. Chiar daca trenul are o capacitate de peste 300 de locuri, cu prima cursa merg doar 74 de persoane.

Pandemia Covid-19. Suedia recunoaste ca a esuat in a-si proteja batranii. in aziluri s-au inregistrat cele mai multe decese

Suedia, unde restrictiile pentru incetinirea noului tip de coronavirus sunt mai suple decat in alte state din Europa, recunoaste astazi ca a esuat in a-si proteja batranii. Dintre cele circa 3. 200 de decese inregistrate in Suedia de la inceputul epidemiei, aproape jumatate au avut loc in caminele pentru varstnici, informeaza duminica AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )