Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat dupa 30 de zile de inchisoare

România Liberă România Liberă,
Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat dupa 30 de zile de inchisoare

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat vineri, dupa executarea unei pedepse de 30 de zile de . continuă pe România Liberă

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat dupa 30 de zile de arest VIDEO

Liderul opozitiei ruse Alexei Navalnii a fost eliberat dintr-un centru de detentie, vineri dimineata, dupa ce a petrecut 30 de zile in inchisoare, potrivit Euronews.

Dancila mai taie un apropiat de-al lui Dragnea din guvern. Viorel Mocanu, agentul guvernamental la CEDO, a fost eliberat din functie

Agentul guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), Viorel Mocanu, a fost eliberat din functie in urma unei cereri a premierului Viorica Dancila, se arata intr-o decizie publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Agentul guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu, care a schimbat apararea in dosarul Dragnea vs. Romania, a fost eliberat din functie

Viorel Mocanu, care a schimbat apararea in dosarul Dragnea vs. Romania, a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat, agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului, potrivit unei decizii a premierului Viorica Dancila publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Momente de panica pe mare, la Eforie Nord. Mai multe persoane au fost salvate dupa ce au ramas blocati in larg, in toiul noptii

Momente de panica pe mare. Sase oameni aflati pe un iaht au fost salvati dupa ce au ramas blocati in larg, in toiul noptii. Ambarcatiunea se deplasa din Eforie Nord spre portul Tomis. in apropiere de.

Accident tragic in Maramures! Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au lovit frontal

Un grav accident rutier a avut loc joi dupa-amiaza, in judetul Maramures. Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN 1C, drumul care face.

Scandal intre doua familii din Timisoara. Locuinta unui barbat a fost incendiata, dupa ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a fost retinut de oamenii legii din Timisoara, dupa ce ar fi amenintat unrival cu moartea peFacebook. Barbatul este banuit si ca ar fi incercat sa incendieze casa.

Trei agenti de paza au fost retinuti dupa ce au batut doi tineri in Centrul Vechi din Bucuresti

Trei agenti de paza au fost retinuti pentru ca au batut doi tineri in centrul Capitalei. Imaginile agresiunii au fost surprinse de o camera de supraveghere. Totul s-a intamplat in luna mai, cand, victimele.

Soferul unui troleibuz din Timisoara a fost concediat dupa o postare pe Facebook: Noua conducere fura mai mult

Un sofer de troleibuz angajat al Societatii de Transport Public Timisoara STPT) a fost concediat pentru o postare pe Facebook. Barbatul a scris pe grupul angajatilor STPT ca noua conducere fura mai mult.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )