Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei agenti de paza au fost retinuti dupa ce au batut doi tineri in Centrul Vechi din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Trei agenti de paza au fost retinuti dupa ce au batut doi tineri in Centrul Vechi din Bucuresti

Trei agenti de paza au fost retinuti pentru ca au batut doi tineri in centrul Capitalei. Imaginile agresiunii au fost surprinse de o camera de supraveghere. Totul s-a intamplat in luna mai, cand, victimele. continuă pe Antena3

Trei agenti de paza din Centrul Vechi au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce au batut doi barbati

Trei agenti de paza de la un club din Centrul Vechi al Capitalei au fost retinuti pentru 24 de ore de catre politisti, fiind acuzati ca au batut doi barbati si le-au pulverizat spray iritant lacrimogen, anunta Politia Capitalei, citata de Mediafax.

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3, retinuti dupa ce ar fi lovit doi tineri

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3 al Capitalei au fost retinuti de politisti, fiind su.

Doi minori, sechestrati si violati de trei barbati. Suspectii au fost retinuti

Trei barbati suspectati ca au sechestrat si au agresat sexual doi minori fapte comise in anul 2013) au fost retinuti pentru lipsire de libertate si viol, a anuntat, joi, Directia Generala de Politie a.

Momente de panica pe mare, la Eforie Nord. Mai multe persoane au fost salvate dupa ce au ramas blocati in larg, in toiul noptii

Momente de panica pe mare. Sase oameni aflati pe un iaht au fost salvati dupa ce au ramas blocati in larg, in toiul noptii. Ambarcatiunea se deplasa din Eforie Nord spre portul Tomis. in apropiere de.

Accident tragic in Maramures! Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au lovit frontal

Un grav accident rutier a avut loc joi dupa-amiaza, in judetul Maramures. Un barbat a murit si alte doua persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN 1C, drumul care face.

Trei pedofili care au violat doi baieti au fost prinsi dupa sase ani

Trei pedofili au fost retinuti de Politia Capitalei dupa ce ofiterii Biroului Agresiuni Sexuale au ajuns la concluzia ca acestia au au sechestrat, violat si supus la umilinte doi baieti minori. Totul s-ar fi intamplat in urma cu peste sase ani, iar ofiterii s-au sesizat cu totul intamplator cand faceau cercetari intr-un alt caz.

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat dupa 30 de zile de inchisoare

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost eliberat vineri, dupa executarea unei pedepse de 30 de zile de .

Scandal intre doua familii din Timisoara. Locuinta unui barbat a fost incendiata, dupa ce a primit un mesaj pe Facebook (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a fost retinut de oamenii legii din Timisoara, dupa ce ar fi amenintat unrival cu moartea peFacebook. Barbatul este banuit si ca ar fi incercat sa incendieze casa.

Soferul unui troleibuz din Timisoara a fost concediat dupa o postare pe Facebook: Noua conducere fura mai mult

Un sofer de troleibuz angajat al Societatii de Transport Public Timisoara STPT) a fost concediat pentru o postare pe Facebook. Barbatul a scris pe grupul angajatilor STPT ca noua conducere fura mai mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )