Libnet.ro
UNICEF

23:45

Oppo este pe primul loc: cel mai important producator din China

Playtech Playtech,
Oppo este pe primul loc: cel mai important producator din China

S-ar putea sa fi auzit din greseala de Oppo in ultimii ani, dar nu v-ati asteptat ca respectiva companie sa fie cel mai puternic creator de smartphone-uri din China. Piata de telefoane din China, desi este cea mai importanta din China, se pare ca este si una dintre cele mai volatile. Altfel, este foarte greu []. continuă pe Playtech

Cel mai important site de care sa stii atunci cand hackerii iti cer bani

No More Ransom este atat un portal web, cat si un instrument excelent in cazurile infectiilor cu virusi ransomware. Debuteaza cu peste 160. 000 de chei de decriptare.

Brie Larson, laureata cu Oscar in 2016, va interpreta cel mai important personaj feminin din universul Marvel

Actrita americana Brie Larson 26 de ani), recompensata anul acesta cu premiul Oscar, va interpreta rolul principal in filmul Captain Marvel, fiind pentru prima data cand o femeie joaca un rol atat de important intr-un film al celebrei companii.

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Poti: cel mai mare port din Georgia (36)

Poti e un port care merita sa fie mai important, imi spune Klaus Hoium Laursen, directorul Portului Poti, aratandu-mi un tablou masiv din spatele biroului sau din care ma priveste pe sub sprancenele stufoase un barbat cu o fata mare acoperita cu o barba lunga cum se purta acum o suta cinzeci de ani: Nu sunt eu, ci Niko Nikoladze, cel care a pus cu adevarat bazele primului si celui mai mare port din Georgia, imi zice zambind Laursen.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

Un roman de 14 ani este cel mai tanar mare maestru international de SAH

Bogdan Daniel Deac a devenit, la 14 ani, 7 luni si 27 de zile, cel mai tanar mare maestru international din lume.

Petrolul Brent: Pretul a atins cel mai redus nivel din luna mai

Petrolul Brent a inregistrat un pret in scadere la aproape 44 dolari pe baril , cel mai redus nivel din luna mai, din cauza temerilor ca echilibrarea cererii va fi intarziata de supraoferta care se mentine in piata, transmite Reuters, conform News. ro.

Leul se apreciaza puternic: BNR anunta cel mai bun curs de schimb din acest an

Cursul de schimb leu/euro a scazut puternic in sedinta de luni, ajungand la cel mai redus nivel de la inceputul anului. Potrivit referintei BNR, moneda nationala s-a apreciat cu aproape 2 bani, pana la 4,4444 lei/euro, in timp ce dolarul american a.

Transportul public din Pitesti, cel mai scump din Europa

Orasul Pitesti are cel mai scump transport public din Europa de Est. Un abonament lunar pe toate liniile costa 174 de lei, de doua ori mai mult decat un abonament in Capitala. Preturi foarte ma.

SIF-urile si companiile de stat si-au rasplatit cel mai bine actionarii dupa criza

Societatile de investitii financiare SIF) si companiile de stat listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) si-au rasplatit cel mai bine actionarii in ultimii cinci ani, dupa ce efectele crizei din 2008 au inceput sa dispara, iar profiturile au.

Modobag este primul troller motorizat cu care puteti calatori

In cazul in care va petreceti o cantitate semnificativa de timp prin aeroporturi cu un troller dupa voi, Modobag s-ar putea sa fie solutia sa va deplasati mai usor. in contextul in care s-ar putea sa mergeti intr-o deplasare de munca sau un concediu cu o cantitate semnificativa de bagaje, este foarte probabil ca bagajul [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )