Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Brie Larson, laureata cu Oscar in 2016, va interpreta cel mai important personaj feminin din universul Marvel

Adevărul Adevărul,
Brie Larson, laureata cu Oscar in 2016, va interpreta cel mai important personaj feminin din universul Marvel

Actrita americana Brie Larson 26 de ani), recompensata anul acesta cu premiul Oscar, va interpreta rolul principal in filmul Captain Marvel, fiind pentru prima data cand o femeie joaca un rol atat de important intr-un film al celebrei companii. continuă pe Adevărul

SIF-urile si companiile de stat si-au rasplatit cel mai bine actionarii dupa criza

Societatile de investitii financiare SIF) si companiile de stat listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) si-au rasplatit cel mai bine actionarii in ultimii cinci ani, dupa ce efectele crizei din 2008 au inceput sa dispara, iar profiturile au.

Un roman de 14 ani este cel mai tanar mare maestru international de SAH

Bogdan Daniel Deac a devenit, la 14 ani, 7 luni si 27 de zile, cel mai tanar mare maestru international din lume.

Oficial: 2016, cel mai cald an din istorie

In 2016 ar urma sa se inregistreze cele mai ridicate temperaturi inregistrate vreodata pe glob, in conditiile in care nivelurile de dioxid de carbon din atmosfera au atins noi niveluri, contribuind la cresterea incalzirii globale, a anuntat joi, la Geneva, Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

Pokemon Go, decodat: noi informatii in legatura cu cel mai popular joc

Pokemon Go a fost decodat, iar o serie de informatii foarte interesante au iesit la suprafata. Dupa ce a stabilit o serie de recorduri, ajungand, in acelasi timp, unul dintre cele mai populare jocuri pentru mobil din toate timpurile, Pokemon Go a fost acum decodat. Mai exact, un grup de oameni a umblat in codul [].

Samsung versus Huawei: cel mai nou razboi fara sfarsit

Dupa cativa ani in care cei de la Apple si Samsung au stat in tribunale pentru a afla cine a copiat de la cine, a venit randul celor de la Huawei sa intre in ring cu sud coreenii. La ora actuala, a devenit din ce in ce mai dificil ca cineva sa reinventeze roata cand [].

Sabina Fati. in jurul Marii Negre: Poti: cel mai mare port din Georgia (36)

Poti e un port care merita sa fie mai important, imi spune Klaus Hoium Laursen, directorul Portului Poti, aratandu-mi un tablou masiv din spatele biroului sau din care ma priveste pe sub sprancenele stufoase un barbat cu o fata mare acoperita cu o barba lunga cum se purta acum o suta cinzeci de ani: Nu sunt eu, ci Niko Nikoladze, cel care a pus cu adevarat bazele primului si celui mai mare port din Georgia, imi zice zambind Laursen.

Lupul pacalit de vulpe: Cel mai nepregatit concurent din istoria Vrei sa fii milionar are studii in strainatate (VIDEO)

Sa participi la emisiunea Vrei sa fii milionar si sa pierzi de la prima intrebare este de rusinos. Mai ales cand sustii ca ai studii superioare terminate la o celebra universitate din SUA.

Cel mai mare site de piraterie a fost oficial inchis, iar patronul, arestat

Site-ul pirat Kickass Torrents, unul din cele mai vizitate din lume, a fost inchis definitiv, dupa ce autoritatile l-au arestat pe cel banuit ca este administratorul site-ului, scrie.

Uber lanseaza o noua optiune in Romania, iar corporatistii o vor aprecia cel mai mult

Uber anunta ca optiunea Business profiles este acum disponibila si pentru utilizatorii din Romania. Aceasta le permite sa faca diferenta intre calatoriile in interes personal si cele in interes de serviciu si sa asocieze conturi bancare diferite celor doua profiluri: personal si de business. Pentru asta, Uber a dezvoltat tehnologia din spatele aplicatiei care permite [].

Recorduri mondiale, doborate de necuvantatoare. Cat a trait cel mai batran caine si care este animalul cu cea mai mare gura

Specialistii Guinness Book au facut un catalog special dedicat recordurilor neobisnuite din lumea animalelor. Printre acestea se numara cel mai inalt magar de pe planeta, cea mai iute broasca sau cainele care a trait cel mai mult pe Pamant.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )