Libnet.ro
UNICEF

20:00

Se opreste curentul in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu! Care sunt zonele afectate

Antena3 Antena3,
Se opreste curentul in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu! Care sunt zonele afectate

Potrivit unui comunicat de presa emis de E-Distributie Muntenia, mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane, marti, fara energie electrica in anumite intervale orare. continuă pe Antena3

Care sunt numerele castigatoare la Loto 6 din 49, azi, 4 octombrie 2020. Loteria Romana pune la bataie premii uriase

Loteria Romana continua cu tragerile Loto 649 si pune din nou premii la bataie si astazi, duminica, 4 octombrie 2020. impatimitii acestui joc, sunt nerabdatori sa vada care sunt numerele castigatoare si daca sunt sau nu castigatori. Numerele castigatoare Loto 649 duminica 4 octombrie 2020 Joker: 4 30, 23, 1, 41, 31 Noroc .

Mai multi romani pot iesi la pensie cu doi ani mai devreme. Care sunt conditiile

Lista localitatilor unde romanii se pot pensiona mai devreme si fara a fi penalizati a fost extinsa. Pentru a beneficia de acest avantaj, locuitorii din zonele mentionate mai jos trebuie sa indeplineasca anumite conditii.

Satul in care femeile au mai multi soti. Ce este poliandria, lucrul care sunt supuse

In ce sat femeile au mai multi soti? Aceasta situatie este la fel ca traditia musulmanilor, dar doar ca aici femeile sunt cele care au dreptul de a avea mai multi parteneri. Totul despre poliandria si locul unde doamnele au voie sa-si imparta viata cu mai multi barbati. Satul unde femeile au mai multi soti .

Pelerinajul de Sfanta Parascheva. Care sunt recomandarile ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Prezent la Iasi pentru a reevalua situatia cazurilor de COVID-19, dar si pregatirea unitatilor medicale din judet, ministrul Sanatatii a discutat si despre masurile si regulile de care toti romanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )