Libnet.ro
UNICEF

22:45

Opt banci din India, amendate pentru incalcarea normelor privind clasificarea fraudelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opt banci din India, amendate pentru incalcarea normelor privind clasificarea fraudelor

Banca centrala a Indiei a sanctionat opt banci din sectorul public pentru incalcarea normelor privind clasificarea fraudelor, aplicarea de reduceri la plata facturilor si monitorizarea utilizarii finale a fondurilor, potrivit agentiei Xinhua. continuă pe Ziarul Bursa

inca o amenda pentru incalcarea GDPR pentru o firma din Romania

Autoritatea Nationala de Supraveghere a dat cea de a patra amenda pentru incalcarea regulamentului UE privind protectia datelor GDPR) pentru inca o firma din Romania. Este vorba de o amenda de 2. 500 de euro pentru ca firma in cauza nu si-a anuntat angajatii ca sunt supravegheati video si pentru ca a dezvaluit CNP-ul salariatilor la avizierul institutiei fara acordul lor.

Mai multe persoane, amendate pentru ca i-au injurat pe politistii din Caracal

Mai multe persoane care au protestat in ultimele zile in fata casei lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a omorat doua fete in Caracal, au fost amendate de politisti si jandarmi pentru tulburarea ordinii publice sau pentru ca ar fi adus injurii oamenilor legii, transmite Mediafax.

Detectivul Mihai Belu, despre cazul din Caracal: Astazi, pentru prima oara, Dinca a avut de-a face cu niste anchetatori. A luat cam mult oficialilor sa trimita niste anchetatori cu experienta

Detectivul Mihai Belu a declarat in direct la Antena 3 faptul ca se vede ca au fost schimbati anchetatorii in cazul Caracal fiindca asa au aparut si primele rezultatele concrete. Astazi, pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )