Libnet.ro
UNICEF

18:45

Opt explozii au avut loc, in 2016, la imobile din tara

România Liberă România Liberă,
Opt explozii au avut loc, in 2016, la imobile din tara

O explozie urmata de un incendiu a avut loc, vineri, la un imobil din Buzau. Potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al ISU, locotenent-colonel Stefan Stoian, proprietara este cea care a sunat la 112 si are arsuri pe membrele inferioare si superioare, fiind transportata la UPU al Spitalului Judetean Braila. continuă pe România Liberă

Italia, zguduita din nou: Un cutremur cu magnitudinea de 4,7 a avut loc in centrul tarii

Inca un cutremur avut loc in Italia. Seismul a avut magnitudinea de 4,7 si s-a produs in centrul tarii. Cutremurul s-a simtit chiar si in Perugia,Ancona dar si in Roma. Epicentrul .

Un elev de clasa a-X-a din Bailesti a ajuns la spital, dupa ce a fost batut in clasa de o persoana din afara liceului. Incidentul a avut loc in timp ce profesorul lipsea de la ora

Un elev de clasa a X-a de la Liceul Tehnologic Stefan Anghel din Bailesti a ajuns ieri la spital, dupa ce a fost batut in clasa de o persoana din afara institutiei de invatamant. Victima a depus plangere la politie impotriva agresorului.

Aglomeratie la iesirea din tara: coloana de camioane de opt kilometri

O coada de automarfare s-a format miercuri la iesirea din tara prin PTF Nadlac II autostrada pan-europeana). Aglomeratia se datoreaza faptului ca in Ungaria a fost restrictionat accesul vehiculelor de mare tonaj pe parcursul zilei de luni.

Vanzarile IKEA Romania au crescut cu 21,2% in anul financiar 2016

Magazinul IKEA din tara noastra a atins vanzari in valoare de 514,66 milioane lei fara TVA), in anul financiar 2016 1 septembrie 2015 - 31 august 2016), in crestere cu 21,2% fata de anul financiar precedent, potrivit unui comunicat de presa al companiei, trimis Redactiei.

Utilaje medicale noi pentru 14 spitale din tara

Paisprezece institutii medicale din tara vor primi sisteme video de colonoscopie, cu toate componentele si accesoriile necesare, pentru diagnosticarea si efectuarea procedurilor curative si operatorii pentru pacientii care sufera de anemie, maladii intestinale sau cancer la rect si colon, transmite IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )