Libnet.ro
UNICEF

18:00

Va fi a opta minune a lumii, cea mai mare inventie a SECOLULUI. Nemtii au descoperit un nou tip de energie care va schimba lumea

Antena3 Antena3,
Va fi a opta minune a lumii, cea mai mare inventie a SECOLULUI. Nemtii au descoperit un nou tip de energie care va schimba lumea

Una din cele mai drastice probleme cu care se confrunta omenirea in aceste momente este incalzirea globala, iar epuizarea resurselor naturale este un alt aspect care ridica multe ingrijorari din partea. continuă pe Antena3

Italia va inregistra in acest an cea mai mare scadere a consmului incepand cu 1946

Italia va inregistra in acest an o scadere a consumului de 3%, comparativ cu anul trecut, cea mai mare incepand din 1946, arata un studiu al Confcommercio, organizatia retailerilor italieni, informeaza Mediafax.

Italia va inregistra in acest an cea mai mare scadere a consmului incepand cu 1946

Italia va inregistra in acest an o scadere a consumului de 3%, comparativ cu anul trecut, cea mai mare incepand din 1946, arata un studiu al Confcommercio, organizatia retailerilor italieni, informeaza Mediafax.

Romania, printre tarile din Europa cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale

Romania este printre tarile europene cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale- se arata intr-un studiu publicat in revista medicala The Lancet din Anglia. Statistica a fost.

VIDEO. Romania a stabilit un nou RECORD Guinness pentru cea mai mare salata din lume.

Romania a intrat in Guinness World Records cu cea mai mare salata din lume, care a cantarit 19,05 tone si a fost pregatita duminica la un complex comercial din Pantelimon, potrivit unui comunicat remis Mediafax de organizatori. Eforturile a peste 1. 100 de voluntari, dintre care jumatate elevi ai Colegiului Economic Viilor din Bucuresti, au fost incununate cu stabilirea unui nou record mondial la categoria cea mai mare salata din lume, cu aproape 6 tone mai mult decat recordul precedent, .

Ziua in care se anunta cat a castigat statul din cea mai mare licitatie de telefonie mobila organizata vreodata in Romania

Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) anunta luni, 24 septembrie, incepand cu ora 14:00, ce frecvente si-au adjudecat si ce sume au oferit cei cinci operatori participanti la cea mai mare licitatie de telefonie mobila organizata vreodata in tara: 2K Telecom, Cosmote, Orange, RCS RDS si Vodafone. Tot luni, are loc si ultima runda de alocare din aceasta licitatie, in care operatorii oferteaza pentru alocarea preferata de frecvente in fiecare banda castigata deja, in plus fata de pretul de baza total determinat in urma rundelor primare si/sau suplimentare. In cazul in care se aloca toate blocurile de frecvente la pretul de pornire propus de ANCOM, valoarea totala a spectrului scos la licitatie s-ar putea ridica la circa 700 de milioane de euro. HotNews. ro va transmite rezultatele licitatiei de telefonie mobila, care se vor anunta in jurul orei 14:00.

FOTO Cum arata cea mai mare nava de pasageri din lume.

Allure of the Seas, unul dintre vasele agentiei Royal Caribbean International, este cel mai mare vas de croaziera din lume, potrivit site-ului lifeslittlemysteries. com. Nava are putin peste 360 de metri lungime - echivalentul a patru terenuri de fotbal. Allure of the Seas este mai lunga cu 5 cm decat vasul-geaman Oasis of the Seas, alaturi de care detine titlul de cel mai mare vas de pasageri. Vasul valoreaza 1,5 miliarde de dolari, iar constructia lui, realizata in Finlanda, a durat .

SECRETUL care troneaza de 100 de ani peste cea mai mare catastrofa de pe ape. De el se leaga scufundarea Titanicului

In aprilie s-au implinit 100 de ani de la scufundarea Titanicului, catastrofa pe care multi nu au reusit sa o explice pe deplin nici pana in prezent. insa date recente, furnizate de cei de la The Telegraph.

Nu s-a oprit deloc timp de 40 de minute. Cea mai mare vedeta a momentului, intr-un sex tape pe care-l va regreta toata viata

Ea a devenit cunoscuta cu ajutorul unei astfel de inregistrari. Si cu toate ca si-a pus cenusa in cap si a facut amenintari in dreapta si in stanga, intr-un final recunoaste ca tocmai acest scandal.

EA Sports: FIFA 2013 - cea mai importanta lansare a unui joc video cu specific sportiv din istorie

EA Sports a anuntat ca noul joc video FIFA Soccer 13 a fost lansat in America de Nord si va fi disponibil in restul lumii incepand din 28 septembrie. Cei de la EA sustin ca aceasta ar putea fi cea mai.

Femeia care traieste intr-adevar pe picior mare. Pe cel mai mare din Europa!

Ea este Emma Cahill, in varsta de doar 19 ani. Englezoaica are o inaltime de 1. 95 si poarta incaltaminte cu numarul. 50!Emma crede ca este femeia cu cea mai mare laba a piciorului din Europa si spune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )