Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ora 21.00. Dragnea raspunde la atacurile Gabrielei Firea

Adevărul Adevărul,
Ora 21.00. Dragnea raspunde la atacurile Gabrielei Firea

Liderul PSD Liviu Dragnea va fi prezent, in aceasta seara, de la ora 21. 00, la Antena 3. Este primul interviu pe care il acorda Dragnea de la izbucnirea scandalului cu Gabriela Firea. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari livetext cele mai importante declaratii. continuă pe Adevărul

Dragnea, mesaj pentru Firea: Eu nu spionez pe nimeni. Nu raspund la atacuri la persoana. Eu sper ca e dezinformata. Urmeaza o discutie serioasa in partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat faptul ca ar fi pus oameni sa o spioneze pe Gabriela Firea, i-a transmis acesteia ca nu raspunde la atacurile la persoana, dar si ca urmeaza sa aiba loc o discutie serioasa in conducerea partidului. Mai mult, Dragnea a atentionat ca adversarii sai incearca acum sa-i faca probleme prin gasirea unor oameni din interior care sa-i ceara demisia.

Dragnea, mesaj pentru Firea: Eu nu spionez pe nimeni. Nu raspund la atacuri la persoana

Liderul PSD Liviu Dragnea este prezent, in aceasta seara, la Antena 3. Este primul interviu pe care il acorda Dragnea de la izbucnirea scandalului cu Gabriela Firea. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari livetext cele mai importante declaratii.

Dragnea: Nu am spionat-o pe Firea! Protestele au fost finantate din exterior, a fost tentativa de lovitura de stat /Amnistia nu e o iluzie juridica

Liderul PSD Liviu Dragnea veste prezent, in aceasta seara, la Antena 3. Este primul interviu pe care il acorda Dragnea de la izbucnirea scandalului cu Gabriela Firea. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari livetext cele mai importante declaratii.

Surse: Dragnea unelteste mazilirea Gabrielei Firea. Cine se incalzeste pentru sefia PSD Bucuresti

Liderul PSD pregateste terenul pentru schimbarea Gabrielei Firea de la sefia organizatiei Bucuresti, cea mai importanta filiala a partidului. Favoritii lui Dragnea sunt doi primari de sectoare, sustin surse politice pentru Adevarul.

Liviu Dragnea, la Subiectiv, in aceasta seara, de la ora 21:00. Este prima iesire a liderului PSD, dupa ce Gabriela Firea i-a cerut retragerea

Liviu Dragnea raspunde atacurilor Gabrielei Firea. Duminica seara, la ora 21:00, are loc prima iesire a liderului PSD, la emisiunea Subiectiv, dupa ce Primarul Capitalei i-a cerut retragerea din fruntea.

Liviu Dragnea despre o eventuala excludere a Gabrielei Firea din PSD: Sper sa nu ajungem aici. Nu am fost adeptul unor pedepse dure n partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat duminica seara, la Antena 3, faptul ca s-ar fi discutat in partid despre un alt candidat la Primaria Capitalei pentru anul 2020, dupa scandalul in care este implicata Gabriela Firea, adaugand ca spera sa nu se ajunga la excluderea acesteia din PSD. Dragnea a declarat, insa, duminica seara, ca in partid va exista o discutie serioasa referitor la atacurile lansate de Gabriela Firea in ultima saptamana, subliniind ca el nu a fost niciodata adeptul unor pedepse dure.

Putregaiul din PSD si inocenta mimata a Gabrielei Firea

Incep acest comentariu de sfarsit de saptamana prin a repeta ceea ce am mai spus de cateva ori de cand a devenit public conflictul pe viata si pe moarte ce o opune pe d-na Gabriela Vranceanu Firea domnului Liviu Nicolae Dragnea. Si anume ca nu cred deloc in inocenta si bunele intentii ale primarului general al Capitalei.

Scrisoare deschisa a Gabrielei Firea catre colegii din PSD. Conducerea partidului concentrata in mainile unui singur om nu ne poate duce decat intr-o fundatura

Primarul general Gabriela Firea le-a adresat colegilor din PSDo scrisoare deschisa in care justifica ultimele sale critici la adresa lui Liviu Dragnea si de ce i-a cerut demisia lui Carmen Dan.

Primul parlamentar de Bucuresti care se alatura Gabrielei Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, incepe sa aiba din ce in ce mai multi sustinatori. Deputatul PSD de Bucuresti, Mihaita Virza, transmite o scrisoare prin care isi exprima deplina solidaritate cu Firea.

Reactii in PSD dupa scrisoarea Gabrielei Firea. Buzatu: Eu as exclude din discutie notiunea de impacare

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui si presedinte CJ Vaslui, a declarat, in cadrul unei interventii la Realitatea TV ca ceea ce a invocat Gabriela Firea in scrisoarea deschisa pentru colegii sai se va discuta in formatiune, dar ca ar exclude din discutie notiunea de impacare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )