Libnet.ro
UNICEF

14:00

Oracle se alatura investitorilor care vor sa cumpere afacerile TikTok din Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oracle se alatura investitorilor care vor sa cumpere afacerile TikTok din Statele Unite

Oracle s-a alaturat unora dintre investitorii companiei mama a TikTok, ByteDance, in efortul lor de a prelua operatiunile platformei de socializare video din America de Nord, Australia si Noua Zeelanda, potrivit unor persoane apropiate situatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Mexicului, intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de rusi

Presedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat ca va fi intre primii care vor primi vaccinul anti-coronavirus dezvoltat de Rusia, daca acesta se va dovedi a fi eficient.

Horoscop 17-23 august. Zodiile care vor avea mare noroc. Cine are ghinion la locul de munca

Astrologii au realizat horoscopul saptamanii 17-23 august. Iata ce te asteapta, in functie de zodie, in zilele care urmeaza! Daca unii nativi au mare noroc in dragoste, altii au parte numai de ghinioane. Horoscop BERBEC Sunteti nemultumit de viata familiala, dar si de locul de munca, asa ca va ganditi serios la o vacanta. Numai .

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Este campania bucurestenilor care vor ca administratia sa lucreze pentru ei

Nicusor Dan, candidatul unic al principalelor partide de dreapta din Romania, PNL si USR PLUS, si-a depus dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central, la finalul unei perioade intense de strangere de semnaturi. La eveniment au participat liderii partidelor care il sustin, Ludovic Orban, PNL, si Dan Barna, USR PLUS, si cei sase candidati ai aliantei de dreapta la primariile de sector.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )