Libnet.ro
UNICEF

14:30

Horoscop 17-23 august. Zodiile care vor avea mare noroc. Cine are ghinion la locul de munca

Playtech Playtech,
Horoscop 17-23 august. Zodiile care vor avea mare noroc. Cine are ghinion la locul de munca

Astrologii au realizat horoscopul saptamanii 17-23 august. Iata ce te asteapta, in functie de zodie, in zilele care urmeaza! Daca unii nativi au mare noroc in dragoste, altii au parte numai de ghinioane. Horoscop BERBEC Sunteti nemultumit de viata familiala, dar si de locul de munca, asa ca va ganditi serios la o vacanta. Numai . continuă pe Playtech

Noua vacanta pentru bugetarii, in august. Anuntul a fost facut acum. Cand vor avea noul liber

Veste buna pentru bugetari! Cei care se afla in categoria precizata vor avea parte de o noua vacanta in luna august. Oficialii au facut anuntul. Cand vor avea liber acestia? Alta vacanta pentru bugetari in luna august Bugetarii au parte de o minivacanta la finele lunii august. Angajatii din sistemul public vor avea liber 5 .

Horoscop 17 august 2020. Gemenii au probleme azi. Ce nu trebuie sa faca toata saptamana

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei 12 nativi. Ce probleme intampina gemenii pe data de 17 august si care este lucrul pe care trebuie sa-l elimine din rutina cel putin saptamana aceasta? Horoscop 17 august 2020. Ce previziuni au astrele? Berbec Ai parte de o zi linistita si plina de oportunitati la care .

Horoscop 16 august 2020. Zodia care risca sa isi puna relatia in pericol chiar azi

In randurile care urmeaza va propunem Horoscopul pentru duminica, 16 august 2020. Alege-ti semnul zodiacal din lista de mai jos pentru a sti ce iti aduce a doua zi cu privire la dragoste, romantism si cariera. Marte si Soarele trineaza in foc semnul Berbecului si Leului, oferindu-ti un impuls fierbinte de energie! Horoscop 16 august .

Horoscop 18 august 2020. Noroc urias de bani pentru zodia Rac

Horoscop 18 august 2020. Ce anunta astrele pentru cele 12 semne zodiacale. Racii au parte de sume importante de bani, Leii au o zi plina de succes. Afla si tu horoscopul zilei de marti pentru zodia ta! Horoscop 18 august Berbec Berbecii trebuie sa-si pastreze calmul si sa nu critice pe nimeni. Sa arate retinere .

Programul Noua Casa incepe pe 15 august. Cati bani vor primi romanii pentru locuinte

Romanii vor putea, incepand de la mijlocul acestei luni, sa isi cumpere o locuinta noua prin intermediul programului Noua Casa. Guvernul a adus cateva modificari acestui program, iar printre cele mai importante se numara cresterea plafonului maxim la 140 de mii de euro. insa, in cazul unui astfel de credit, creste si avansul. Mai multe .

Statele Unite vor avea oficial prezenta militara permanenta pe teritoriul Poloniei

Statele Unite vor avea oficial prezenta militara permanenta pe teritoriul Poloniei. Dupa mai multi ani in care autoritatile de la Varsovia au pledat la Washington pentru necesitatea consolidarii apararii in fata Rusiei, azi cele doua tari au semnat acordul care consfinteste aceasta colaborare, conform Digi24.

Presedintele Belarusului anunta ca nu vor avea loc noi alegeri prezidentiale

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a anuntat astazi ca nu vor avea loc noi alegeri prezidentiale, in pofida cererilor opozitiei si a protestelor antiguvernamentale din intreaga tara.

Ce tarif au, de fapt, Brigitte si Florin Pastrama. Ce emisiune vor avea la Antena Stars

Cat vor incasa Brigitte si Florin Pastrama pentru rolul de protagonisti in propria emisiune? Bianca Dragusanu si Alex Bodi aveau alte tarife daca acceptau pana la capat oferta producatorilor. Cat vor incasa Brigitte si Florin Pastrama la emisiunea lor? Desi initial Bianca Dragusanu si Alex Bodi trebuiau sa fie in prim-plan in noul reality, planul .

Modelele transsexuale care vor sa schimbe mentalitatile in lumea modei

Dupa aparitia in Sports Illustrated a primului model transgender, Valentina Sampaio, alte modele transsexuale incep sa schimbe mentalitati si sa faca pasi importanti in indrustria fashion.

HOROSCOP 13 august, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii descopera o sursa de castig, Capricornii muncesc mult

Astazi ne trec multe ganduri prin minte, care se pot transforma in convingeri si concepte. Atentie la ce ganditi! Vine o sansa uriasa pregatita de destin pentru o anumita zodie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )