Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Este campania bucurestenilor care vor ca administratia sa lucreze pentru ei

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Este campania bucurestenilor care vor ca administratia sa lucreze pentru ei

Nicusor Dan, candidatul unic al principalelor partide de dreapta din Romania, PNL si USR PLUS, si-a depus dosarul de candidatura la Biroul Electoral Central, la finalul unei perioade intense de strangere de semnaturi. La eveniment au participat liderii partidelor care il sustin, Ludovic Orban, PNL, si Dan Barna, USR PLUS, si cei sase candidati ai aliantei de dreapta la primariile de sector. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Putem face din Bucuresti un centrul regional in tehnologie si centrul cultural si economic al sud-estului Europei (VIDEO)

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitale. El a tinut sa multumesca USR-PLUS si PNL pentru ca au inteles mesajul bucurestenilor, care isi doresc sa scape de administratia.

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania.

Nicusor Dan isi depune candidatura in aceasta dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania.

Emil Boc si-a depus candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca. Ar fi al cincilea mandat

Emil Boc si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Din 2004 si pana in prezent, Boc s-a aflat la carma orasului cu o pauza de doar doi ani, timp in care a condus Romania de la Palatul Victoria.

Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Gabriela Firea si-a depus duminica dupa-amiaza candidatura la Primaria Capitalei. Printre ceilelalti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei se mai numara si Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si Traian Basescu, din partea PMP, ultimul intrat in cursa.

Nicusor Dan, invitatie la vot pentru simpatizantii lui Basescu: Invit alegatorii PMP sa dea un vot util, adica pentru mine

Nicusor Dan,candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Municipiului Bucuresti, i-a invitat pe sustinatorii lui Traian Basescu sa dea un vot utilpentru a scapa Bucurestiul de.

Ioana Constantin si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 1: Mai putine taxe si impozite, mai multa transparenta

Ioana Constantin este primul lider al PMP care isi depune candidatura pentru primaria unui sector. Constantin va candida pentru Primaria Sectorului 1, acolo unde promite ca urmareste sa diminueze numarul taxe si impozite.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )