Libnet.ro
UNICEF

18:30

Orange Romania, venituri de 450 de milioane de euro in primul semestru si 10,3 milioane clienti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orange Romania, venituri de 450 de milioane de euro in primul semestru si 10,3 milioane clienti

In prima jumatate a acestui an, Orange Romania a inregistrat venituri totale de 448,3 milioane de euro, similar cu aceeasi perioada a anului trecut, dintre care 218,8 milioane de euro au fost obtinute in al doilea trimestru. In primul semestru. continuă pe Wall-Street Ro

Grupul Garanti Romania: profit de 16,9 milioane euro in primele sase luni din 2014

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul semestru din 2014 venituri nete consolidate de 70,2 milioane euro, o crestere cu 8,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut si un profit net consolidat de 16,9 milioane euro.

Bankia si-a dublat profitul in primul semestru

Bankia SA, banca nationalizata pe care Guvernul spaniol o revinde investitorilor, anunta un profit mai mult decat dublu in primul semestru din 2014, datorita majorarii veniturilor si reducerii provizioanelor pentru creditele neperformante.

Investitie record: Air Liquide Romania investeste 5 mil. euro intr-un centru de umplere a gazelor din Cluj-Napoca

Grupul Air Liquide va construi un centru de umplere a gazelor in zona industriala a orasului Cluj-Napoca, avand o investitie de peste 5 milioane euro.

Volksbank a vandut un pachet de credite neperformante de 495 milioane euro

Un portofoliu de credite neperformante garantate, in valoare de 495 milioane euro, a fost vandut unui consortiu format din Deutsche Bank, AnaCap Financial Partners LLP, H. G Capital International Advisers si APS Holding SE, potrivit unui comunicat al bancii remis redactiei.

Veniturile Orange in Romania au stagnat la 448,3 milioane de euro in prima jumatate din acest an, iar numarul de clienti a crescut cu 184.000 fata de aceeasi perioada din 2013

Orange Romania a inregistrat in primul semestru din acest an venituri totale de 448,3 milioane de euro, un nivel apropiat cu cel din perioada similara a anului trecut, cand raportase venituri de 449 milioane euro, arata datele publicate marti de grupul France Telecom. La 30 iunie 2014, Orange avea 10. 000 de clienti SIM-uri valabile) in Romania, in crestere cu 184. 000 de clienti fata de aceeasi data din 2013, dar in scadere cu 10. 000 clienti fata de primul trimestru din acest an. In trimestrul al doilea din acest an, traficul de date mobile in retea crescut cu peste 50% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul cresterii numarului de tablete si smartphone-uri vandute, a anuntat compania.

Garanti Romania a inregistrat o crestere a veniturilor nete de 8,4% fata de aceeasi perioada din 2013

Grupul Garanti Romania a inregistrat in primul semestru din anul acesta venituri nete consolidate de 70,2 milioane euro, o cre and stere cu 8,4% fa and ta de aceea and si perioada a anului trecut and si un profit net consolidat de 16,9 milioane euro, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Orange anunta rezultate financiare bune pentru primul trimestru al anului. Traficul de date, in crestere cu 50%

Grupul Orange anunta, marti,rezultatele financiare pentru primul semestru al anului 2014, valabile la 30 iunie, intr-un comunicat de presa, remis Adevarul.

URSA Romania, cifra de afacere in stagnare

Producatorul de materiale izolatoare URSA Romania a inregistrat la mijlocul anului o cifra de afaceri de 2,6 milioane euro, aproximativ egala cu cea raportata anul trecut pentru aceea and si perioada.

Centrala de 170 de milioane de euro dezvoltata de grupul japonez Marubeni si ELCEN va intra in exploatare din 2017

ELCEN, cel mai mare producator de energie termica din Romania, si Marubeni Corporation din Japonia au semnat marti contractul pentru infiintarea societatii mixte care va construi o centrala pe gaze la Fantanele judetul Mures), investitia de 170 de milioane euro urmand sa fie finalizata in 2017.

ELCEN a semnat cu japonezii de la Marubeni un contract in valoare de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din Romania, si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat marti contractul pentru infiintarea unei societati mixte. Noua societate vizeaza constructia in comun a unei centrale pe gaze de circa 250 MW, in valoare de aproximativ 170 milioane de euro, pe amplasamentul de la Fantanele judetul Mures), informeaza ELCEN.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3325 seconds )