Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ce oras din Romania PREOTII tineri SE DEZBRACA de sutana si fac amor pe bani multi? Dezvaluiri incredibile

B1 B1,
in ce oras din Romania PREOTII tineri SE DEZBRACA de sutana si fac amor pe bani multi? Dezvaluiri incredibile

Un regizor de filme pentru adulti a povestit ca in trecut a avut de-a face la castingurile produse cu mai multi studenti la facultati teologice care aveau preferinte homosexuale si isi doreau sa. continuă pe B1

Constanta, primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala; valoarea acordului - 900.000 de euro

Primarul Decebal Fagadau a anuntat ca orasul Constanta este primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala, de regula aceasta institutie acordand asistenta tarilor, acest acord avand o durata de 36 de luni si o valoare de 900 de mii de.

Fagadau: Constanta, primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala; valoarea acordului - 900.000 de euro

Primarul Decebal Fagadau a anuntat vineri, ca orasul Constanta este primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala, de regula aceasta institutie acordand asistenta tarilor, acest acord avand o durata de 36 de luni si o valoare de 900 de mii de euro, edilul spunand ca dupa aceasta colaborare se asteapta ca apetitul investitional catre Constanta sa creasca, relateaza news. ro.

Constanta, primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala

Primarul Decebal Fagadau a anuntat vineri, ca orasul Constanta este primul oras din lume care va lucra direct cu Banca Mondiala, de regula aceasta institutie acordand asistenta tarilor, acest acord.

Ambasadorul SUA nu este jurist; nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat aseara ca ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania.

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania. Cred ca e greu sa integrezi o propunere de modificare intr-un context legislativ pe care nu il cunosti, a spus Tudorel Toader joi seara la Antena 3. Hans Klemm a criticat la inceputul lunii septembrie schimbarile anuntate de Tudorel Toader: Statul are nevoie de un stat judiciar independent si puternic.

Aparitie uluitoare pe marginea unui drum din Romania. Oamenii au oprit masinile ca sa faca poze. Nu am vazut niciodata asa ceva!

Aparitie surprinzatoare pe marginea unuia dintre cele mai cunoscute dumuri de munte din Romania. Soferii au oprit masinile sa faca poze. O vulpe si-a facut aparitia, vineri, pe maginea.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea celei mai bogate femei din Romania atinge 420-450 milioane de euro. Este vorba despre Veronica Gusa Dragan 43 ani), singura fiica a.

[P] Scolile din Romania iau startul la reciclare

Pentru al saptelea an consecutiv, Asociatia Environ a lansat la jumatatea lunii septembrie, o noua editie a campaniei nationale de educatie ecologica si stimulare a colectarii selective, Baterel si Lumea Non-E, un proiect ambitios care isi propune sa determine implicarea activa a elevilor din Romania, promovand conceptele de reciclare, economie circulara, dezvoltare durabila si eficienta resurselor.

Asociatia Magistratilor din Romania s-a suparat pe CSM: avizul negativ dat legilor justitiei a facut una cu pamantul toate propunerile

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) considera ca avizul negativ dat joi de plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) pe legile justitiei a facut una cu pamantul toate propunerile facute de aceasta asociatie, desi, considera membrii AMR unele dintre prevederile proiectului meritau a fi luate in seama.

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist. Nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, comentand astfel.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )