Libnet.ro
UNICEF

09:30

Asociatia Magistratilor din Romania s-a suparat pe CSM: avizul negativ dat legilor justitiei a facut una cu pamantul toate propunerile

România Liberă România Liberă,
Asociatia Magistratilor din Romania s-a suparat pe CSM: avizul negativ dat legilor justitiei a facut una cu pamantul toate propunerile

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) considera ca avizul negativ dat joi de plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) pe legile justitiei a facut una cu pamantul toate propunerile facute de aceasta asociatie, desi, considera membrii AMR unele dintre prevederile proiectului meritau a fi luate in seama. continuă pe România Liberă

Asociatia Magistratilor: Avizul negativ al CSM a facut una cu pamantul toate propunerile pentru modificarea legilor justitiei

Avizul negativ dat in plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) proiectului de modificare a legilor justitiei a facut una cu pamantul toate propunerile, avand veleitati de trasnet in conditiile in care o parte din lucrurile cuprinse in proiect au tocmai opinia pe care o doreau magistratii, sustin reprezentantii Asociatiei Magistratilor din Romania, potrivit Agerpres.

[P] Scolile din Romania iau startul la reciclare

Pentru al saptelea an consecutiv, Asociatia Environ a lansat la jumatatea lunii septembrie, o noua editie a campaniei nationale de educatie ecologica si stimulare a colectarii selective, Baterel si Lumea Non-E, un proiect ambitios care isi propune sa determine implicarea activa a elevilor din Romania, promovand conceptele de reciclare, economie circulara, dezvoltare durabila si eficienta resurselor.

Ambasadorul SUA nu este jurist; nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat aseara ca ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania.

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania. Cred ca e greu sa integrezi o propunere de modificare intr-un context legislativ pe care nu il cunosti, a spus Tudorel Toader joi seara la Antena 3. Hans Klemm a criticat la inceputul lunii septembrie schimbarile anuntate de Tudorel Toader: Statul are nevoie de un stat judiciar independent si puternic.

Deloitte: 95% dintre reprezentantii multinationalelor din Romania cred ca vor fi mai expusi controalelor fiscale

Reprezentantii companiilor multinationale prezente in Romania 95%) considera ca vor fi mai expusi controalelor fiscale in viitor ca urmare a modificarilor aduse de baza impozabila si a mutarii artificiale a profiturilor in alt stat Base Erosion and Profit Shifting - BEPS), reiese dintr-un sondaj online realizat de Deloitte Romania, citat de Agerpres. Potrivit cercetarii, jumatate dintre reprezentantii mediului de afaceri din Romania 50%) considera ca vor avea obligatii de raportare suplimentare, 17% se asteapta la o crestere a impozitului pe profit datorat, iar 13% anticipeaza o dubla impozitare a unor venituri.

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea celei mai bogate femei din Romania atinge 420-450 milioane de euro. Este vorba despre Veronica Gusa Dragan 43 ani), singura fiica a.

Toader: Ambasadorul SUA nu este jurist. Nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, comentand astfel.

Tariceanu sustine ca presedintele Iohannis este cel care patroneaza sistemul de putere corupt din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca seful statului, Klaus Iohannis, se face ca nu vede deficientele din functionarea institutiilor care alcatuiesc statul de drept din Romania si patroneaza un sistem de putere corupt.

Noul BMW X3 va debuta pe piata din Romania pe 11 noiembrie

Noul BMW X3 va debuta pe piata din Romania pe 11 noiembrie, cu un pret de pornire de 47. 800 euro cu TVA pentru versiunea BMW X3 xDrive20d 190 CP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )