Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

B1 B1,
Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea celei mai bogate femei din Romania atinge 420-450 milioane de euro. Este vorba despre Veronica Gusa Dragan 43 ani), singura fiica a. continuă pe B1

Cine este cea mai bogata femeie din Romania, cu o avere de peste 420 de milioane de euro

Probabil nu foarte multi ati auzit de ea, dar cu siguranta numele companiei pe care o conduce va suna cunoscut. Potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani, averea ei atinge 420-450 milioane de.

Eficientizarea este cea mai buna masura impotriva saraciei energetice

Eficienta energetica este cea mai buna masura in lupta impotriva saraciei energetice si va duce atat la reducerea facturilor, cat si la protectia mediului inconjurator, a declarat, ieri , Maros Sefcovic, vicepresedintele Comisiei Europene, prezent la Bucuresti la reuniunea CESEC Central and South Eastern Europe Gas Connectivity - Interconectarea in sectorul de gaze in Europa centrala si de sud-est).

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! .

Asta este cea mai inteligenta zodie! Doar ea poate intelege aceste cinci lucruri esentiale!

Exista o zodie care este mai inteligenta ca toate celelalte si care poate intelege viata exact asa cum este ea. Alte semne zodiacale pot simula inteligenta, insa doar aceasta zodie intelege, fiind cel mai destept.

De ce este Dobrogea cea mai fecunda regiune din Europa ca potential eolian. Tinutul vanturilor are un singur rival

Dobrogea este considerata cea mai promitatoare regiune din Europa ca potential eolian. Specialistii afirma ca singura regiune comparabila cu Dobrogea, din acest punct de vedere, este nordul Scotiei.

Cea mai mare durere din viata Sofiei Vicoveanca: Am fost nevoita sa cant chiar in ziua in care au murit

Sofia Vicoveanca a povestit, pentrufemeide10. ro, ca a suferit enorm atunci cand doi dintre fratii ei au murit la patru ani distanta, iar ea a fost nevoita sa urce pe scena si sa cante.

Media Music Awards e cea mai faimoasa gala muzicala din Romania pe Facebook

Media Music Awards este cea mai de succes gala de premii muzicale din Romania, si evenimentul muzical de acest tip cu cel mai mare impact in social media.

Trei parcuri noi cu bani europeni la Baile Tusnad, cel mai mic oras din Romania. Are cel mai curat aer si cea mai mare mofeta din lume

Statiunea Baile Tusnad renumita in toata lumea pentru baile de termale si aerul curat va avea trei parcuri noi. Acestea vor fi amenjate cu bani europeni si se doreste ca investitia sa atraga si mai multi turisti.

Trei parcuri noi cu bani europeni in cel mai mic oras din Romania. Are cel mai curat aer si cea mai mare mofeta din lume

Statiunea Baile Tusnad renumita in toata lumea pentru baile de termale si aerul curat va avea trei parcuri noi. Acestea vor fi amenjate cu bani europeni si se doreste ca investitia sa atraga si mai multi turisti.

Supravietuitor al Experimentului Pitesti: Cea mai frumoasa zi din detentie a fost cand am refuzat sa devin informator. Eram liber, desi eram inchis

Vineri, 29 septembrie, la Primaria Pitesti a avut loc festivitatea de deschidere a celui de-al XVII-lea Simpozion International despre Experimentul Pitesti-Reeducarea prin tortura. Un eveniment la care au fost prezenti peste 50 de fosti detinuti politici din Romania si Republica Moldova, si inclusiv un supravietuitor al Experimentului Pitesti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )