Libnet.ro
UNICEF

01:05

4 orase superbe din Europa, mai putin stiute, pentru vacante in aceasta vara. Unde trebuie sa mergem

Playtech Playtech,
4 orase superbe din Europa, mai putin stiute, pentru vacante in aceasta vara. Unde trebuie sa mergem

Planifici un city break, dar nu stii unde sa mergi? Am ales cele mai bune destinatii pentru un city break in Europa, impreuna cu prietenii, sau familia. Gasiti inspiratie si alegeti pauzele dvs. in Europa pentru cel mai bun pret printre cele mai bune destinatii, cum ar fi Paris, Barcelona, Londra sau descoperiti zeci de . continuă pe Playtech

Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti

Cine nu vrea sa mearga in concediu in locuri aglomerate unde exista riscul infectarii cu Covid-19, dar nici nu vrea sa renunte la vacanta de vara poate alege o destinatie superba, linistita si mai putin cunoscuta din Romania. Top destinatii de vacanta din Romania. Locurile putin stiute de catre turisti Fie ca alegem sa mergem .

Simona Halep, in topul Forbes al celor mai de succes tineri sub 30 de ani din Europa

La 28 de ani, Simona Halep este una dintre cele mai bogate jucatoare din istoria tenisului! 36. 855 este suma oficiala pe care romanca a castigat-o din tenis, conform site-ului oficial al WTA. Doar surorile Williams si Maria Sharapova o depasesc din punct de vedere al veniturilor. Din intreaga istorie a tenisului feminin! Revista americana Forbes .

Tehnologie 3D si in industria alimentara: Prajituri si sandvisuri printate in mai putin de 2 minute

Tehnologia 3D patrunde si in industria alimentara, o firma romaneasca dezvoltand o imprimanta cvare poate printa in mai putin de 2 minute prajituri si sandvisuri cu putine calorii.

Alegeri SUA 2020. Trump a schimbat directorul de campanie cu mai putin de patru luni inainte de ziua scrutinului

Presedintele american Donald Trump si-a schimbat directorul de campanie cu mai putin de patru luni inainte de alegeri, promovandu-l pe Bill Stepien in locul lui Brad Parscale.

Ce avere au romanii si de ce va fi mai putin afectata de criza decat cea a vecinilor

Desi a crescut mai lent decat media din regiunea est-europeana, averea romanilor ar putea fi mai putin afectata de criza generata de COVID-19, arata o analiza realizata de Boston Consulting Group.

Ministrul Educatiei: Cel mai bun scenariu pentru inceperea scolii in septembrie - unii elevi vor fi la scoala si altii vor urmari cursurile online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a oferit detalii despre modul in care ar urma sa se desfasoare inceputul scolii in septembrie. Aceasta a precizat ca cel mai bun scenariu pentru ar fi acela prin care .

Cea mai frumoasa sportiva din Romania. Imagini superbe din vacanta

Romania este recunoscuta pentru femeile deosebit de frumoase, acestea fiind apreciate peste tot in lume, daca mai pui la socoteala ca sunt si imaginea noastra in anumite competitii, atunci succesul este garantat. Cea mai frumoasa sportiva din Romania Printre frumusetile Romaniei se afla si o tanara componeta a lotului national de tenis de masa. Este .

Alarmant! Romania, prima din Europa la infectari noi. Previziuni sumbre pentru toamna

Situatia infectarilor cu Covid-19 in Romania este din ce in ce mai complicata, dupa ce joi a fost inregistrat un numar record de cazuri noi - 777 de infectari raportate de Grupul de comunicare strategica. Astfel, Romania a ajuns prima in UE la numarul de infectari, iar previziunile autoritatilor sunt sumbre pentru la toamna.

Scenariu negru pentru Romania. Risca sa piarda jumatate dintre locuitori pana in 2100. Alte 16 state din Europa ar putea pati acelasi lucru. Va fi o lume noua

Mai multe state de pe continentul european, printre care si Romania, vor suferi o masiva de populare pana la finalul secolului XXI. Scenariul nefericit se aplica pentru 17 tari, informeaza Yahoo.

Harta protestelor din Europa impotriva restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus. Cum incearca propaganda rusa sa destabilizeze guvernele care lupta cu pandemia

Pe masura ce pandemia de coronavirus continua sa fie o provocare pentru guverne, tot mai multe miscari protestatare care contesta restrictiile luate de autoritati pentru limitarea raspandirii COVID-19 au loc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )