Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent din cauza pandemiei

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent, din cauza impactului avut de pandemia de coronavirus asupra economiei care este motorul de crestere al Europei, potrivit datelor institutului de cercetari Ifo, citate de CNBC. continuă pe Adevărul

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent

Rata de ocupare a fortei de munca din Germania a scazut la un nivel fara precedent, din cauza impactului avut de pandemia de coroanvirus asupra economiei care este motorul de crestere al Europei, potrivit datelor institutului de cercetari Ifo.

500 de romani lucreaza la abatorul din Germania unde este focar de coronavirus 250 de angajati au COVID-19 - MAE

Cinci sute din cei 1. 100 de angajati ai abatorului din Germania unde este focar de COVID-19 sunt cetateni romani, potrivit Ministerului Afacerilor Externe MAE). Institutia spune ca 250 de angajati ai abatorului au fost confirmati cu coronavirus, fara a putea preciza si nationalitatea acestora. Cu o zi in urma, MAE a transmis ca au fost depistati cu coronavirus peste 200 de romani care lucreaza la acest abator.

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Germania, confirmati cu coronavirus - Ministerul de Externe

Peste 200 de romani care lucreaza la un abator din Germania, landul Badden-Wurttemberg, au fost confirmati cu coronavirus. Conform ministerului roman de Externe, din informatiile comunicate de catre autoritatile germane, din totalul de 700 de angajati ai unitatii respective, aproximativ 500 sunt lucratori romani, angajati ai unor companii subcontractate de catre abatorul german.

O romanca din Germania, despre muncitorii sezonieri: Nu i-a obligat nimeni sa vina

Andreea, o romanca stabilita in Germania de 10 ani, sustine ca odata cu pandemia s-au imbunatatit conditiile pentru mucitorii sezonieri, iar romanii care fac probleme probabil nu au inteles de acasa ce au de facut.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2809 seconds )