Libnet.ro
UNICEF

08:45

Orasul Baia Mare a fost ales viitoarea Capitala a Tineretului din Romania. Ce reprezinta UTurn, conceptul castigator

Adevărul Adevărul,
Orasul Baia Mare a fost ales viitoarea Capitala a Tineretului din Romania. Ce reprezinta UTurn, conceptul castigator

Baia Mare a a fost desemnat Capitala Tineretului din Romania in perioada 2018-2019. Ceremonia de decernare a titlului a avut loc sambata, 11 noiembrie, la Gala Tineretului din Romania, in cadrul Summitului Tinerilor. Evenimentul a fost gazduit de Bacau, actuala Capitala a Tineretului din Romania. continuă pe Adevărul

Baia Mare a castigat titlul de Capitala a Tineretului din Romania

Orasul Baia Mare a castigat titlul de Capitala a Tineretului din Romania pentru 2018-2019, intr-o ceremonie care a avut loc la Summitul Tinerilor de la Bacau .

500.000 de lei pentru repararea acoperisului Bazinului Olimpic din Baia Mare

Bazinul Olimpic Gheorghe Demeca din Baia Mare urmeaza sa intre in reparatii, dupa ce a ramas inchis vreme de aproape doua luni. in cel mai scurt timp urmeaza sa fie organziata licitatia, pentru ca lucrarile la acoperis sa inceapa. Zeci de sportivi nu se mai pot antrena de cand baznul a rams inchis.

Logo-ul presedintiei Romaniei la Consiliul UE 2019. Organizatiile industriei de comunicare descriu modul cum a fost ales lupul dacic drept castigator al concursului

Reactiile like, love si wow pe Facebook au fost criteriul unic pe baza caruia, dintre finalistii concursului pentru logo-ul Presedintiei Romaniei la Consiliul UE 2019, a fost ales castigator lupul dacic, arata trei organizatii ale industriei de marketing si comunicare implicate in procesul de selectie. Acestea spun ca rolul lor, in particular, dar si cel al juriului, in general, au fost limitate si sustin ca retragerea din comitetul de jurizare, avand in vedere modul cum s-a desfasurat concursul, nu ar fi fost o solutie viabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )