Libnet.ro
UNICEF

17:00

Orasul care nu a mai raportat niciun caz de COVID-19, dupa un mic experiment

Antena3 Antena3,
Orasul care nu a mai raportat niciun caz de COVID-19, dupa un mic experiment

Un orasel din nordul Italiei, situat langa Venetia, nu a mai raportat niciun nou caz de coronavirus dupa un mic experiment: a testat toti locuitorii orasului, luand masurile necesare pentru cei confirmati pozitiv. continuă pe Antena3

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Dupa un experiment simplu, un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou: cum a fost posibil

Italia se confrunta cu cea mai dificila perioada de la inceperea epidemiei, dar un orasel aflat in centrul problemei nu a raportat cazuri noi. Situatia actuala este rezultatul unui.

Un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, dupa un experiment

Vo, un orasel din Nordul Italiei, situat langa Venetia, nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, dupa un experiment ce a implicat testarea tuturor locuitorilor sai.

Pentru prima data de la aparitia COVID-19, China nu a raportat niciun caz de infectie locala

China nu a raportat, joi, niciun caz local de infectie, fiind pentru prima data in ultimele 3 luni cand se intampla lucrul acesta. Toti cazurile nou diagnosticate sunt ale unor persoane care au venit in statul nipon din alta parte.

Peste 100 de locuri de cazare in centrele de carantina. Niciun caz de infectie cu COVID-19 la Calarasi

Peste 100 locuri de cazare in cele 5 centre de carantina sunt asigurate pentru persoanele care necesita izolare. Prefectura Calarasi a anuntat marti ca in acest moment 216 persoane sunt izolate la domiciliu. Niciun caz de infectie cu COVID-19 nu a fost inregistrat in judetul Calarasi.

CORONAVIRUS |China: Niciun caz nou local de COVID-19, pentru prima data de la inceperea pandemiei

China a declarat ca nu mai are cazuri noi de coronavirus pe plan local, pentru prima data de la inceperea pandemiei. Singurele cazuri raportate in prezent 34 la numar) sunt cele importate, cetateni chinezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )