Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, dupa un experiment

Hotnews Hotnews,
 Un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, dupa un experiment

Vo, un orasel din Nordul Italiei, situat langa Venetia, nu a mai raportat niciun caz nou de COVID-19, dupa un experiment ce a implicat testarea tuturor locuitorilor sai. continuă pe Hotnews

Dupa un experiment simplu, un orasel din Italia nu a mai raportat niciun caz nou: cum a fost posibil

Italia se confrunta cu cea mai dificila perioada de la inceperea epidemiei, dar un orasel aflat in centrul problemei nu a raportat cazuri noi. Situatia actuala este rezultatul unui.

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Pentru prima data de la aparitia COVID-19, China nu a raportat niciun caz de infectie locala

China nu a raportat, joi, niciun caz local de infectie, fiind pentru prima data in ultimele 3 luni cand se intampla lucrul acesta. Toti cazurile nou diagnosticate sunt ale unor persoane care au venit in statul nipon din alta parte.

Orasul care nu a mai raportat niciun caz de COVID-19, dupa un mic experiment

Un orasel din nordul Italiei, situat langa Venetia, nu a mai raportat niciun nou caz de coronavirus dupa un mic experiment: a testat toti locuitorii orasului, luand masurile necesare pentru cei confirmati pozitiv.

CORONAVIRUS |China: Niciun caz nou local de COVID-19, pentru prima data de la inceperea pandemiei

China a declarat ca nu mai are cazuri noi de coronavirus pe plan local, pentru prima data de la inceperea pandemiei. Singurele cazuri raportate in prezent 34 la numar) sunt cele importate, cetateni chinezi.

Coronavirus in lume: Un vaccin ar putea fi disponibil in 12 luni Italia a depasit China la numarul persoanelor decedate din cauza Covid-19 SUA au inregistrat peste 10.000 de cazuri

Seful Food and Drug Administration din SUA sustine ca un vaccin impotriva coronavirusului este asteptat in 12 luni, dupa ce Statele Unite au aprobat folosirea unui medicament antimalarie pentru a trata COVID-19. Asta in contextul in care in acest moment, numarul total al imbolnavirilor este de peste 220. 000, iar numarul deceselor a depasit 9. Italia este in continuare cea mai afectata tara la nivel global dupa China, care, s-ar putea confrunta cu un nou val de cazuri, dupa ce chinezii au inceput sa se intoarca acasa. in acest timp, Australia si Noua Zeelanda isi inchid granitele, iar Londra anunta inchiderea unor statii de metrou. ---------------------23:37: Marocul anunta stare de urgenta medicala pentru a limita circulatia23:12: Israel: guvernul le impune cetatenilor sa ramana in case22. 57: Guvernul ceh va compensa costurile cu salariile pentru firmele afectate de coronavirus22. 35: Premierul irlandez anunta ca scolile ar putea ramane inchise pana in mai22. 19: Algeria inchide cafenelele si restaurantele in marile orase21. 50: Nigeria a raportat primul deces21. 45: Festivalul de film de la Cannes nu se va mai tine in mai21. 15: Franta se apropie de 11. 000 de cazuri de Covid-10 Peste 100 de decese in 24 de ore20. 35: Regatul Unit a raportat 3. 269 de cazuri de coronavirus si 144 de decese, spune Guvernul. Netflix va reduce traficul european cu 25% din cauza Covid-1920. 10: Egiptul a inregistrat alte 46 de noi cazuri, aducand bilantul la 256. De asemenea a fost inregistrat si un nou deces, numarul total ajungand la 720. 00: Parlamentul European va organiza o sesiune speciala saptamana viitoare pentru a ratifica masurile de urgenta propuse de Comisie .

Peste 100 de locuri de cazare in centrele de carantina. Niciun caz de infectie cu COVID-19 la Calarasi

Peste 100 locuri de cazare in cele 5 centre de carantina sunt asigurate pentru persoanele care necesita izolare. Prefectura Calarasi a anuntat marti ca in acest moment 216 persoane sunt izolate la domiciliu. Niciun caz de infectie cu COVID-19 nu a fost inregistrat in judetul Calarasi.

Vlad Mixich: Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi

Pentru fiecare caz nou infectat de coronavirus ne asteptam sa vedem intr-o luna alte 244 de cazuri noi, deoarece fiecare caz nou infecteaza, in medie, alti 2. 5, iar fiecare dintre acestia afecteaza la randul lor alti 2. 5 si tot asa exponential, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Italia este in plina criza epidemiologica si multi romani sunt acum in situatia de izolare totala, atat local, dar si fata de familiile lor din Italia dar si din Romania. Printre cei izolati datorita pandemiei COVID-19 se afla si fotbalistul roman, Cristian Chivu, care se afla in Italia, alaturi de familie, in Milano, zona cu .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )