Libnet.ro
UNICEF

10:30

Orasul din Europa in care nu mai ai voie sa conduci masini diesel

Playtech Playtech,
Orasul din Europa in care nu mai ai voie sa conduci masini diesel

Guvernele din toata lumea cauta solutii pentru reducerea poluarii. Un oras din Europa nu-ti mai da voie sa conduci acolo masini diesel. Masinile cu motoare clasice, pe benzina si. continuă pe Playtech

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Creste numarul disidentilor din Iran. Cea mai populara actrita iraniana critica virulent regimul de la Teheran: Nu suntem cetateni, ci captivi

Se intetesc vocile critice la adresa regimului teocratic de la Teheran. Dupa ce cateva mii de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de desfasurarea evenimentelor din Iran, a venit randul.

Patru rachete au lovit o baza aeriana din Irak care gazduieste soldati americani

Patru rachete au lovit duminica o baza aeriana irakiana care gazduieste soldati americani la nord de Bagdad, au transmis surse militare irakiene, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )