Libnet.ro
UNICEF

22:45

Patru rachete au lovit o baza aeriana din Irak care gazduieste soldati americani

Antena3 Antena3,
Patru rachete au lovit o baza aeriana din Irak care gazduieste soldati americani

Patru rachete au lovit duminica o baza aeriana irakiana care gazduieste soldati americani la nord de Bagdad, au transmis surse militare irakiene, potrivit AFP. continuă pe Antena3

SUA anunta ca nu vor pleca din Irak. Care sunt planurile lui Donald Trump

Statele Unite ale Americii nu vor parasi Irakul, desi a existat o cerere speciala efectuata de catre Bagdad. Donald Trump a facut cateva declaratii considerate controversate, pe marginea acestui subiect. Totul in conditiile in care America ar putea intra intr-un conflict si cu statul Iran. Asasinareageneralul iranian Qasem Soleimani a adus cu sine tensiuni politice .

Irak: Mai multe rachete au lovit o baza militara care gazduieste soldati americani

Opt rachete au lovit duminica o baza aeriana irakiana care gazduieste soldati americani la nord de Bagdad, au transmis surse militare irakiene, fara a preciza originea tirurilor, relateaza Agerpres citand AFP.

DUPA ATACURILE DIN IRAK Pretul aurului a trecut de 1.600 de dolariuncie

Maxim istoric pe piata noastra: 218,2474 leigramul de aur Cotatia aurului a trecut ieri, pe piata externa, pragul de 1. 600 de dolari uncia, pentru prima oara in mai bine de sase ani, dupa atacurile lansate de Iran asupra unor tinte americane din Irak, ca raspuns la atacul SUA care l-a ucis saptamana trecuta pe comandantul iranian Qassem Soleimani.

Benzina si motorina se ieftinesc din nou. Care este pretul carburantilor la pompa

Guvernarea liberala aduce preturi mai mici la carburanti si utilitati. Dupa eliminarea supraaccizei la carburanti, preturile au scazut cu 32 bani pe litru de la inceputul anului. Benzina si motorina se ieftinesc din nou Poate vi se pare bizar, dar da, asa este. Benzina si motorina se vor ieftini din nou, conform celor declarate de .

Atac cu rachete asupra unei baze militare din Irak, unde sunt gazduiti militari americani

O baza militara irakiana care gazduieste soldati americani a fost, duminica, tinta unor rachete, potrivit unor surse militare fara a preciza originea tirurilor, informeaza AFP, citata de.

Iranul recunoase ca nu a urmarit sa ucida americani prin atacul cu rachete

Atacurile cu rachete asupra bazelor din Irak in care sunt militari americani nu au avut rolul produc.

Danemarca a primit un avertisment cu sase ore inainte de atacurile iraniene din Irak

Danemarca a primit un avertisment cu sase ore inainte de tirurile cu rachete lansate de Iran impotri.

Razboi total in Orient! Un general dezvaluie planul Iranului: Care este urmatoarea tinta

Un general iranian a declarat vineri ca atacul cu rachete asupra bazelor americane din Irak desfasurat in aceasta saptamana dupa uciderea lui Qasem Soleimani este doar inceputul. Genirul Amir Ali Hajizadeh.

FOTO Imagini din satelit surprind pagubele in urma atacului iranian asupra bazelor militare din Irak

Noi imagini din satelit surprind urmarile atacurilor iraniene de miercuri asupra bazei aeriene Ain al-Asad din Irak, rachetele distrugand sapte cladiri, care adapostesc personalul militar american.

KLAUS IOHANNIS: Nu exista nicio amenintare iminenta pentru oficialii romani din Irak

Nu am de gand sa refuz promulgarea dublarii alocatiilor copiilor * Nu cred ca putem vorbi despre o tranzactie dintre Exxon si Lukoil Situatia din Orientul Mijlociu si clarificarea situatiei interne privind dublarea alocatiilor copiilor, plafonarea pensiei minime, optiunea privind continuarea activitatii peste 65 de ani, vanzarea de Exxon Mobil a participatiei la extractia de gaze naturale din Marea Neagra si alegerile anticipate au constituit temele conferintei de presa de ieri a presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )