Libnet.ro
UNICEF

18:30

Primul hotel din Romania care accepta plata serviciilor cu Bitcoin: Am avut multe cereri din partea unor turisti straini

Adevărul Adevărul,
Primul hotel din Romania care accepta plata serviciilor cu Bitcoin: Am avut multe cereri din partea unor turisti straini

Un hotel din Alba, situat langa celebra sosea Transalpina, este primul din Romania care accepta plata serviciilor prin intermediul criptomonedei Bitcoin. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Bitcoin ajunge pe Transalpina: Un hotel de pe cea mai inalta sosea din Romania a introdus plata cu celebra moneda digitala

Un hotel de pe Transalpina a introdus plata prin intermediul criptomonedei Bitcoin, dupa mai multe solicitari primite din partea turistilor. Astfel, cei care isi propun sa innopteze la unitatea de cazare aflata in apropierea celebrei sosele pot plati.

Care a fost primul oras din Romania in care s-a raspandit cultul adventist

Primul misionar adventist pe actualul teritoriu al Romaniei a fost un fost preot catolic, de origine poloneza, Mihail Bellina Czechowski. Iar primul oras in care a fost raspandita solia adventista a fost Pitestiul. Conform mai multor documente din arhivele judetului Arges si din presa vremii, in anul 1870, pastorul de origine poloneza Mihail Czechowski a venit la Pitesti pentru a predica adevarurile biblice.

Primul congres al oierilor din Romania. Ce probleme aveau in urma cu aproape 90 de ani crescatorii de oi

Primul congres al oierilor din Romania a avut loc in anul 1935, la Sibiu. inca de atunci, aceasta zona sudul Transilvaniei era recunoscuta pentru cresterea oilor si produsele secundare acestei activitati.

Piata farmaceutica din Romania a atins in 2017 circa 12 miliarde lei la pret de producator

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reuneste 16 situri de fabricatie din tara, ofera o serie de precizari cu privire la datele aparute in spatiul public la inceputul lunii aprilie cu referire la piata farmaceutici din tara noastra, se arata intr-un comunicat al patronatului, remis Redactiei.

Ce trebuie sa stii despre primul hotel spatial (viitorul refugiu al bogatilor)

Turismul ne va purta unde puteam doar visa inainte in spatiu, printre stele, deasupra sferei uriase pe care locuim. Ieftin nu va fi, asta e clar. Proiectul care vrea sa te trimita in vacanta in spatiu se numeste Aurora Station si a fost anuntat in cadrul summit-ului Space 2. 0 din San Jose, California. Proiectul [].

A ramas un an pana la Europarlamentare. Cum se prezinta situatia partidelor din Romania. Sondajele au fost facute publice

Radu Tudor a prezentat marti seara doua sondaje care dau rezultate radical diferite in ceea ce priveste cifra partidelor cu privire la Europarlamentarele din 2019. Cei de la IMAS spun ca PSD 28,6%) este sub.

O mare companie germana pleaca din Romania. Ion Tiriac preia o parte din afacere

Doua companii, doi cumparatori. La asta pare sa se reduca afacerea Ergo, asigurator german care are ca principal actionar unul dintre cei mai mari reasiguratori din lume, Munich Re, si care, dupa declick-ul cu.

Drumurile din Romania sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeana

In timp ce drumurile europene au fost si in 2017 cele mai sigure drumuri din lume, cu o medie de 49 de accidente mortale la un milion de locuitori, Romania este pe ultimul loc in UE la acest indicator, in conditiile in care a avut cea mai mare rata a accidentelor mortale mortalitate din UE 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, dublu fata de media din UE), a anuntat astazi Comisia Europeana.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania, previziuni APOCALIPTICE: Va aparea un OZN din care vor curge mingi de foc!

Clavazatoarea Maria Ghiorghiu a descris o imagine apocaliptica, in care este implicata si o aparitie extraterestra. ) in aceasta ceata vad un obiect cilindric dar cu multe colturi. Acest obiect ci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )