Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orasul din Romania considerat o oaza de verdeata. Are cel mai mare spatiu verde pe cap de locuitor si cel mai curat aer

Adevărul Adevărul,
Orasul din Romania considerat o oaza de verdeata. Are cel mai mare spatiu verde pe cap de locuitor si cel mai curat aer

Municipiul Botosani este orasul cu cea mai mare suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor. Conform datelor oficiale, numai parcurile din Botosani ofera cate 32 de metri patrati de spatiu verde pe cap de locuitor. La toate acestea se adauga spatiile verzi adiacente, gradinile si padurile care inconjoara orasul. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania unde firmele straine se ingramadesc sa investeasca. Nu exista birocratie si nu se platesc impozite si taxe

O analiza recenta arata ca investitorii straini se feresc de Romania din cauza instabilitatii politice si a birocratiei, insa exista un oras in tara noastra unde lucrurile se fac ca in Vest. Acest.

Orasul din Romania unde s-a inregistrat o temperatura record pentru luna septembrie: -8 grade

Cea mai scazuta temperatura inregistrata joi la nivel national a fost consemnata la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 8 grade Celsius. Potrivit informatiilor furnizate Ager.

Un nou jucator pe piata de dulciuri din Romania. Planurile Poftis

Piata de dulciuri din Romania are, de cateva saptamani, un nou jucator. Compania franceza Patisseries Gourmandes, o afacere de peste 130 de milioane de euro, a intrat pe piata locala un brand de biscuiti si prajituri adaptate specificului romanesc,.

Orasul din Romania cu cel mai lung sir de pietonale. Are o zona de promenada de 2,2 kilometri printr-o zona incarcata de istorie si cultura

In municipiul Botosani se afla cel mai lung lant de pietonale din Romania. Cele patru portiuni interconectate de pietonal masoara 2,2 kilometri de la un capat la altul si ofera un tur inedit prin istoria seculara a orasului, trecand pe langa cele mai importante obiective culturale si de patrimoniu ale urbei.

Iulia Scavo, cel mai bun somelier din Romania

Seara de 26 septembrie a marcat un moment important in industria vinului prin desfasurarea finalei Trofeului Someleriei 2018. in cadrul evenimentului de la Hotel Pullman juriul, format din reprezentanti de seama din industria romaneasca, cat si internationala au acordat marele premiu celui mai bun somelier din Romania, IULIA SCAVO.

LOVITURA pentru cel mai bogat OIER din Romania: Notificarea INCREDIBILA trimisa de Directia Veterinara! (FOTO)

Dumitru Andresoi, unul dintre cei mai bogati oieri din Romania, posesorul unei turme de peste 40. 000 de oi, a fost avertizat de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSV) Hunedoara ca nu.

De ce nu a zis Cezar Ouatu ca e roman din Romania la X Factor UK?

Cezar Ouatu a fost criticat de multi romani pe YouTube si social media pentru ca, la preselectiile X Factor UK, a subliniat de mai multe ori ca este din Italia, desi s-a nascut in Romania. Iata cum explica artistul declaratia.

Forumul Judecatorilor din Romania avertizeaza: Modificarile aduse legilor justitiei sunt EXTREM DE NOCIVE pentru magistratura

O parte insemnata dintre modificarile aduse legilor justitiei sunt extrem de nocive pentru magistratura, avertizeaza Forumul Judecatorilor din Romania, subliniind ca este necesar sa fie amanata sau.

Banca Europeana si BERD sustin companiile inovatoare din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Comisia Europeana au semnat astazi, la Bruxelles, doua acorduri pentru a furniza 20 de milioane de euro IMM-urilor inovatoare si companiilor cu capitalizare medie din Romania, Bulgaria si Letonia, informeaza un comunicat de presa al BERD.

Imagini socante la o scoala din Romania! Un elev a venit cu sabia in sala de clasa - VIDEO

Imagini socante au fost surprinse intr-oscoala din Romania, unde un elev violent a distrus cu sabia tabla din sala de clasa. Adolescentul a lovit de mai multe tabla si nu s-a oprit decat in momentul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )